5

Dečki su kuleri. Ili se samo tako čine? Kada bi cure pogađale što ih to najviše brine prije odlaska na prvi, drugi i treći spoj, dok se još ne upoznaju dobro s predmetom svog obožavanja, što bi prvo navele?

Vjerojatno strah od neugodnog zadaha. Ili strah da se neće razviti kemija. Ili neznanje o dovoljno privlačnoj odjeći. No, čini se kako je prava briga većine momaka prije prvog spoja zapravo veoma daleko od svega ovoga. Naime, podjednako kao i cure, boje se nelagode koju stvara šutnja, odnosno nemogućnosti održavanja dobre i zabavne komunikacije.

>> Zašto su dečki ludi za ženskim grudima?Evo odgovora!

Komunikacija je zapravo kao ples, tango koji izgleda dobro jedino ako se pleše u paru. Dakle, obje su strane jednako odgovorne za njegov uspjeh i neuspjeh. No, čini se da su dečki zapravo veoma opterećeni njegovim smjerom i napredovanjem.

Evo što su nam priznali pravi dečki od krvi i mesa što im je najveći strah prije odlaska na prvi spoj:


 1. 'Ono zbog čega sam zapravo  jako nervozan kada sam na prvom spoju jest strah da neću imati o čemu razgovarati', Kristijan.
 2. 'Kada se radi o prvom spoju, brinem se da ću biti dosadan. I o tome da ću početi nešto bezveze pričati za vrijeme stanki u konverzaciji', David.
 3. 'Na prvim spojevima uvijek me strah da neću moći održati solidnu konverzaciju', Ivan.
 4. 'Uvijek se brinem o tome koliko će komunikacija ići glatko. Kada riječi ne teku, onda je cijeli spoj upropašten', Branko.
 5. 'Bojim se toga da će cura biti nervozna i nekomunikativna jer smo u tom slučaju u totalnoj banani jer ja ne vodim 75 posto komunikacije', Marko.
 6. 'Strah me da ćemo na prvom spoju imati konverzaciju kakva se obično očekuje na prvom spoju, a ne normalnu. Znate, to je konverzacija o kojoj možete čitati u raznim časopisima u kojima savjetuju o čemu tada pričati. A normalna konverzacija je o bilo čemu, ona je nepredvidljiva', Filip.
 7. 'Bojim se dijaloga i ćaskanja koje je isforsirano i čudno', Patrik.Osim ove nelagode u konverzaciji, evo koji su još najveći muški strahovi kada se radi o prvom dateu:

 1. Da će cura biti totalno drugačija od onoga što on očekuje.
 2. Da on neće biti jedini dečko u kojeg je cura s kojom je na spoju zainteresirana.
 3. Da cura neće s njim htjeti na sljedeći spoj.
 4. Da bi mogao krenuti na poljubac prerano.

Što vi mislite – jesu li ovo doista najveći muški strahovi na prvom spoju ili se ipak radi o nekim drugim strahovima? Ako jesu – jesu li opravdani ili bi se dečki, prema mišljenju cura, trebali mnogo više brinuti o nekim drugim stvarima?

N.LJ.J.
Foto: Sxc.hu

dečkispoj

Komentari

21.05.2013.

a slatko

22.05.2013.

Ivanaceabitch hahah ,ma preslatko

22.05.2013.

opravdani ;)

24.05.2013.

jeesu najveći vjerojatno i naravno da su opravdani,ali oni ipak nađu snage da pitaju za spoj svaka im čast! :S

01.06.2013.

istina :D

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.018
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!