37

Nevinost, djevičanstvo, junferizam… Nazovite to kako hoćete, poruka je jedna te ista – treba je izgubiti. Netko je izgubi rano, čak prerano, netko na vrijeme, a netko čeka i čeka dok se ne pojavi ona ili onaj prava/pravi.

Odluka je, dakako, intimna i samo na vama. No, ovo je tema koja uvijek izaziva širu pozornost, odnosno volimo saznati kako su drugi izgubili svoju nevinost. Međutim, drugi rijetko dijele takve informacije u četiri oka. Srećom, danas imamo mrežu svih mreža i k tome društvene mreže, a mnoge je stvari mnogo lakše napisati nego izreći. Saznajte ženske priče iz stvarnosti – odnosno njihova sjećanja o gubljenju djevičanstva. Neke od priča zapravo su pravi aforizmi!

>> VIDEO: Trudni dječaci šokiraju Ameriku!

'Imala sam 15, a on 19. Prije to nikad nisam radila, a mislim da nije ni on, no nismo nikada o tome pričali. Prije sam oralno zadovoljavala dečke, a oni su mi stavljali prst pa sam pomislila da ni seks nije neka strašna stvar. Točno? Netočno! Bilo mi je tako neugodno dok smo se ljubili i gledali u oči i u isto vrijeme 'to radili'. Uopće me nije boljelo, ali nije ni bilo dobro.  Poslije sam samu sebe ozbiljno pitala jesam li možda aseksualna.  Nakon toga samo pričali satima i konačno sam se uzbudila da mogu normalno uživati u seksu.' Marija, 18 godina.'Sve moje prijateljice ostale su bez nevinosti ranije nego ja, ali sam odlučila čekati barem dok ne navršim 16 godina. I tako je stigla i ta moja 16. godina te sam išla na tulum na kojem je bilo gina i votke. Zapalila sam se za najzgodnijeg tipa na tulumu i s njim otišla na trampolin. Dogodilo se to tamo na trampolinu. Uopće nije bilo magično i kao da gledam slap kako pada, odnosno onako kako sam zamišljala.  Ali kada danas pričam da sam izgubila nevinost na trampolinu, to uvijek stvori odličnu konverzaciju i zabavu.' Viktorija, 20 godina.

'Bila je božićna noć. Napravili smo to na podu u podrumu. Moj je partner bio moj dečko s kojim sam hodala nekoliko mjeseci.  Oboje smo imali 17 godina. I njemu je to bilo prvi puta.  Trenutno imam 50 godina i u drugom sam braku. Nedavno sam dobila na Facebooku zahtjev za prijateljstvom od tog svog prvog dečka.' Mirjana, 50 godina.

'Izgubila sam nevinost s tipom iz razreda, kada smo imali 18 godina. Bila sam zatreskana u njega, ali on nije u mene. Svejedno sam ga pozvala da se nađemo i našli smo se u njegovom autu.  Nije me boljelo niti mi je bilo neugodno. To je i njemu bio prvi puta. Najčudnije je bilo da, kada smo bili gotovi, izašla sam iz auta i otišla kući te mu rekla: 'Vidimo se sutra u školi'. Tako smo se često nalazili sljedeće tri godine.  Nisam imala drugog dečka iako nismo bili pravi dečko i cura. Ali ne žalim ni za jednim trenutkom.' Sonja, 25 godina.
>> Stvari koje možda ne biste trebale reći dečku

'Imala sam gotovo 16 godina i u dva ujutro sam se ušuljala u sobu svog dečka za kojeg sam mislila da je super. On je u nevjerici pitao jesam li sigurna, a ja sam rekla da jesam. Onda sam osjetila nešto tamo dolje, ali opet nisam bila sigurna pa sam ga pitala pitanje koje sigurno nijedno muško ne želi čuti: 'Je li unutra?' Odgovorio mi je: 'Da, zar ga ne osjetiš?' Nakon par minuta bio je sav znojan i govorio kako mu je bilo odlično, a ja sam pobjegla kući i jedva dočekala da se istuširam te shvatila da u svemu tome čak nisam dobila ni jedan poljubac!' Antonija, 22 godine.'Mama  i sestra nisu bile kod kuće. Pozvala sam dečka i učinili smo to na podu u dnevnom boravku. Toliko sam stiskala oči da su mi se oštetile leće pa smo morali prestati.' Tara, 24 godine.

'Nevinost sam izgubila poprilično kasno, imala sam 24 godine. Do tada jednostavno to nikada nisam ni sa kim željela učiniti. S ovim dečkom jesam, ali me bilo strah da ću krvariti i da će on shvatiti da sam djevica, a to mu nisam željela priznati. Na kraju nisam krvarila, ali nisam ni uživala, a on nije ništa primijetio.' Kate, 27 godina.

'Prvi mi je put bilo kada sam imala 16 godina. Zajedno smo bili osam mjeseci, i njemu je bilo prvi puta. Bio je 30. prosinac. Neko vrijeme smo probavali, ali dogodilo se tada. Bili smo u mojoj sobi, ja sam imala plavu lampu na stropu. Prijatelji su bili na katu ispod i zabavljali se. Ja sam bila na njemu i odmah sam doživjela orgazam! Bilo je predivno, nisam ni krvarila. Ostali smo zajedno još dvije i pol godine, a srce mi se raspalo kad smo raskinuli.' Ivanka, 35 godina.

N.LJ.J.
Foto: Sxc.hu

seksprvi putljubav

36.468
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!