6

Slomio ti je srce? Otišao bez objašnjenja ili je objašnjenje bilo glupo? Ako ga želiš preboliti dok kažeš keks – neka ti pomogne jedna od ovih aplikacija.

Aplikacija “My Secret Diary”, besplatnaAko želiš iz sebe izbaciti sve što te muči i tišti, ljuti ili baca u depresiju, ali ne želiš da to pročita netko drugi? Ako ne želiš riskirati da netko otkrije sve tvoje tajne misli – pokušaj s ovom aplikacijom! Možeš pisati koliko god je tvome srcu potrebno, bez straha da će netko pročitati. Sadržaj možeš zaštititi šifrom.

Što još možeš: Zapiši ovdje broj svog bivšeg, zamoli prijateljicu da smisli šifru kojom ćeš zaključati broj telefona, a zatim ga izbriši iz svog imenika. Na taj način ćeš još uvijek imati broj, ali nećeš moći do njega.

Aplikacija “KillSwitch”, cijena $0.99Ah taj Facebook. Čuva sve fotke iz dobrih vremena! Ah da, ali i hrpu informacija (poruka, emojija, srčeka) koje su zalijepljene po tvom zidu, a ti bi najradije da nestanu jer te podsjećaju na njega. Nije baš zabavno brisati, odtegiravati i slično, zar ne?
KillSwitch ti pomaže! Samo jedan klik i sve što je ikada postano, a vezano je uz tvog bivšeg nestati će. Ne zauvijek – aplikacije će sve ove uspomene spremiti u jedan skriveni folder. Neće doduše blokirati niti unfriendati bivšeg, ali je idalna aplikacija za friški prekid kad ne želiš gledati njegovo lice posvuda jer se još uvijek kolebaš i ponekad ga poželiš natrag.

Aplikacija “Spotify”, besplatnaPonekad je sve što curi treba playlista napravljena posebno za prekide. Bez obzira jesi li ljuta, očajna ili nostalgična, Spotify ima rješenje!

Samo potraži ‘brake-up’ i izbacit će ti hrpu playlisti koje su postali drugi korisnici Spotifyja. Možeš odabrati najbolje i slušati ih na repeat – besplatno! Ako se osjećaš ekstra kreativno – napravi i objavi svoju listu!

Aplikacija “FutureMe”, cijena: $0.99Znaš li onaj trenutak prosvjetljenja koji svi doživimo usred plakanja koje već prijeti da će postati poplava u sobi? To je onaj moment kad shvatiš da je bivši bio kreten i da će ti biti mnogo bolje bez njega.

Pa, iskušaj ovu aplikaciju! Pomoću nje možeš poslati poruku svojoj budućoj uplakanoj i povrijeđenoj sebi u kojoj ćeš joj reći i napisati sve što trenutno misliš. Da, ova aplikacija dozvoljava ti da pošalješ poruku nekoj budućoj sebi koja će se sigurno opet naći u nekoj tužnoj situaciji (jer to je život). U teškim trenucima svima nam treba poruka podrške – zašto ju ne pošalješ samoj sebi? Nemoj zaboraviti na prijatelje – oni su isto super način za preboljeti idiota.

Koji je tvoj omiljeni način da preboliš lošeg dečka?

L.B./izvor: Girlfriend
foto: Google Store, App Store

...Pročitaj još...

...6 faza koje morate preživjeti nakon prekida veze...

...Ovo ne smijete napraviti nakon prekida veze - ni u ludilu!...

aplikacijeprekid vezepreboli ga bržeSpotifyFuture MeKillSwitchMy Secret Diary

Komentari

LittleMissSunshinexDDD

LittleMissSunshinexDDD

04.12.2014.

Najbolji način je naći novog hahah :P

04.12.2014.

Zanimljivo..

04.12.2014.

svejedno znam broj napamet

04.12.2014.

nadjem novu zrtvu he he he

04.12.2014.

Sta sve mora bit virtualno?!?!

05.12.2014.

Znam ja jos jedan nacin... NAPRAVITE TUMBLR

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.018
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!