0

Bitnije je s kime ćeš se poljubiti nego gdje, ali kada imaš onu savršenu osobu, onda možeš krenuti i u lov na najromantičnija mjesta. Poljubac za pamćenje je na ovima garantiran. Ako imaš fotić kraj sebe, bit će idealni i za okinuti koju fotku.


Sve su ove lokacije idealne za romantične dejtove, one kada stvarno želiš da je sve savršeno i malo 'over the top'. Bilo da slavite godišnjicu ili neki drugi važan datum, imate neko lijepo iznenađenje koje želite podijeliti jedno s drugim, ovo su scenariji u kojima će poljubac biti još mrvicu romantičniji nego što bi bio inače. Do nekih od ovih lokacija ćeš doći lakše, do nekih malo teže, ali imate vremena cijeli život da ih ti i dečko sve obiđete! Bucket lista najromantičnijih mjesta na kojima se trebate poljubiti barem jednom u životu izgledala  bi ovako nekako…

2.Uz lijepi zalazak sunca na moru


Foto: valeriandalex / Instagram

Zalasci sunca na moru su romantični, nitko ne može reći da nisu. Na nekoj lijepoj plaži, uz more, bez puno ljudi, idealno za poljubac! Dejt u predvečerje na nekoj lokaciji s koje se lijepo vidi zalazak je uvijek pun pogodak kada želiš da sve bude što je romantičnije moguće.

romantikaromantična mjestapoljubac

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.006
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!