1

Nekada krivac zašto nije došlo do drugog spoja nije uopće u tebi kao osobi, već u lokaciji koju si izabrao/la prvi spoj. Postoji čak nekoliko njih koji će biti instant deal breakeri. Kada ti neka od ovih ideja padne na pamet za prvi spoj, odmah ju zaboravi, nemoj niti razmišljati.


Izabrati lokaciju za prvi spoj je stresno, treba uzeti toliko toga u obzir. I onda nekada, mozak kao da nam zablokira i odaberemo najgoru moguću lokaciju. Pa ipak, ništa ne može biti gore od ovih 10 ideja za prvi spoj. One sa sigurnošću mogu odnijeti titulu prvih spojeva iz noće more. Nijedna ideja koja ti može pasti na pamet neće biti toliko grozna koliko će biti ove. Nadamo se da nijedna tvoja 'super' ideja za prvi spoj nije završila na ovoj listi. Ovih 10 su najgore od najgorih.

Rođendan tvog prijatelja


Foto: Pixel-Shot / Shutterstock

To je tvoj prijatelj, i ukoliko osoba s kojom ideš na prvi dejt ne poznaje tu osobu, ovo nikako nema smisla. Čak i da vam je to zajednički prijatelj ne bi imalo smisla da to bude mjesto za vaš prvi spoj, a pogotovo ako se radi o nekomu tko je isključivo TVOJ prijatelj. Bit ćete prisiljeni družiti se s ostalima i nećete moći posvetiti toliko pažnje jedno drugom koliko bi trebalo. Da ne pričamo koliko će biti awkward.

prvi spojprvi dejtnajgore ideje za spojnajgori prvi dejt

36.498
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!