0

Zbog toga smo napravili mali 'vodič Belle Hadid' kako da uspiješ u svojem naumu. Jer gdje postoji, želja postoji i način!


Naravno, prekinuli ste s razlogom i prije nego kreneš u ponovni pohod na svojeg bivšeg ili bivšu, budi siguran/na da to stvarno želiš. Preispitaj svoju odluku i ako i dalje misliš da je upravo tvoj bivši partner savršen i dalje za tebe, slijedi Bellin primjer!

1. Razmisli zašto ste prekinuli prvi puta i nemoj ponavljati iste pogreške opet! Kad ste bili razdvojeni, sigurno ste razmišljali oboje i sada ste vjerojatno pametniji. Razgovarajte o onome što ste zaključili...
2. Nemoj ga/ju ocrnjivati na društvenim mrežama (ni pred prijateljima) – ako ćeš ovo raditi, smanjit ćeš si vjerojatnost da ćete se pomiriti. Ustvari, to nemoj raditi nikad i nigdje, bez obzira bili vi zajedno ponovno ili ne jer odaješ dojam nezrele osobe. Bella nije čak ni obrisala fotke na kojima si s bivšim/bivšom, neka svi znaju da ste bili dio života jedan drugome... Umjesto toga, radije objavljuj nove iz nekih drugih segmenata svojeg života.

via GIPHY3. Prestani raditi nešto što inače ne bi u nadi da će te zamijetiti – skuliraj se! Ne moraš svojeg bivšeg izbrisati iz svojeg virtualnog ni stvarnog života, ali nemoj ni ispasti očajna osoba... Nemoj se pojavljivati na partyjima na koje inače ne bi otišao/la samo zbog toga jer će on/ona biti tamo. Pronađi stvari koje te vesele i radi ono što ti želiš u svojem životu. Zašto? Jer ništa neće izludjeti tvojeg bivšeg/bivšu kao činjenica da ti je sasvim dobro bez njega/nje.

4. Druži se s drugim ljudima – sada kada si single, možeš se družiti s kim god poželiš i na način koji poželiš. Nemoj ga/ju namjerno činiti ljubomornim/om niti se pohvatati s prvom osobom koja ti priđe, ali nemoj se ni namjerno 'kočiti'. Tvoj bivši ili bivša će vidjeti da nije jedini/a kojoj ili kojem se ti sviđaš i vjv će te htjeti ponovno u svojem naručju.


5. Ponašaj se kao da ti je sasvim svejedno – okruži se frendovima, s nekoliko atraktivnih ljudi suprotnog spola (ili istog – ovisi što voliš) i daj mu/joj do znanja da ti je sasvim okej bez njega/nje. Bit će mu/joj sigurno drago vidjeti te sretnu/sretnog i zagolicat ćeš mu/joj maštu kad se sjeti tvojeg osmijeha s njim ili njom.
6. Nemoj pristati na prvi njegov ili njezin pokušaj pomirbe – iako zvuči ludo, to je najbolji put da se stvarno pomirite! Kada ti prvi put kaže da mu/joj nedostaješ, ti mu/joj reci da te nije briga. Tako ćeš testirati je li njegova/njezina želja za pomirbom iskrena, jer ako je, nastavit će se truditi oko tebe! I onda 'padni' na idući pokušaj. Baš kao što je i Bella pala na The Weeknda, ponovno.


Foto: Instagram/Screenshot/Giphy

M.Z.


Provjeri još...

Tvoj bivši ti ne da mira? Evo što sve radi Pete u nadi da će ponovno osvojiti Arianu

HOROSKOP Kako ga osvojiti? Otkrivamo na što pada svaki znak!

Možda nije sve u izgledu? Postani 'femme fatale' i osvoji baš svakoga koga sretneš!

Bella HadidsavjetiljubavThe Weekndbivšiupute

36.484
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!