Ćuti!

3

30.04.2019.

Nedavno sam sa drugaricama bila na turnirima fudbala. Iskreno išle smo samo da gledamo lijepe momke i da podržavamo prijatelje. Tako sam ja sa još 2 drugarice pričala o jednoj kuji(da se blago izrazimo), i baš sam ja u tom trenutku jakim tonom rekla: "Poznaješ li ........(naravno neću reći njeno ime)?!Koji je to debil! Drugarica je rekla da je zna i da ide sa njom zajedno na praksu. I naravno i smo tako glasno pričale o njoj i posle dugog ogovaranja smo završile. Mahinalno sam se okrenula lijevo i vidjela njenog brata mog nekadašnjeg najboljeg druga koji me ljuto gleda. Toliko mi je bilo neprijatno da umalo nisam crkla.

186 130

Komentari

19.06.2019.

Kad vam je jezik brži od pameti. Ne znam kako BAŠ UVIJEK se stvori neki dečko niodkud kad izlanete neku glupost, ali u svakom oouupsu slično pročitam.

jebiga7

jebiga7

19.06.2019.

A babe jebeno. Karma is a bitch. Nemojte srat jedni o drugima

HelenV-lover

HelenV-lover

20.06.2019.

Tako ti i treba kad ste trac babe, zar niste mogle pričati o nekom slatkom dečku ili simpatijama a ne ogovarati druge. Zamisli kako će se ta cura sad osjećati kad sazna da ste ju ogovarale, a brat sigurno neće šutjeti. Ja sam bila žrtva tračanja sad u osnovnoj školi i nadam se da se u srednjoj to neće dogoditi. I ja sa svojom BFF NIKAD NISAM NIKOG OGOVARALA. Ubuduće pripazi i nemoj to više raditi.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.889
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!