0

Maturalne večeri se sve više i više približavaju, a jedna bitna stvar o kojoj djevojke moraju razmišljati je i potraga za savršenim cipelama. U Arena Centru te čeka hrpa različitih modela, koje će tebe osvojiti?

Bilo da voliš nositi štikle ili tek kupuješ prve za maturalnu večer, odluka koje odabrati nije lagana. Ili ćeš se susresti s problemom da ne možeš pronaći nijedne koje ti se sviđaju ili će ti ih se previše sviđati. Najbitnije što svi žele kod cipela je da su što udobnije kako bi cijelu noć mogli izdržati u njima i naravno – da odgovaraju uz haljinu i ostale dodatke. Izbor je ogroman, od modela preko boja, a ovo je samo nekoliko posebnih modela kakve možeš naći u dućanima Arena Centra.

1. Štikle u duginim bojama (Buffalo, Transporter Footwear)

Svi oni koji su se odlučili za neku od jednostavnijih haljina mogu se razbacati s cipelama. Jedne od takvih cipela koje će biti nemoguće ne primijetiti su i ove u duginim bojama.

2. Koraljne štikle (Deichmann)


Ako su štikle u nekoliko boja ipak malo previše za tvoj ukus, ali i dalje ne želiš klasične crne ili bež, tu je za tebe ovaj model u koraljnoj boji. Podignut će cijeli outfit i dati mu malo boje, a i dalje ćeš izgledati super elegantno.

3. Ciklama s bijelom petom (Guess)


Štikle od brušene kože izgledaju posebno dobro, a ove su primjer da čak i ako su u nekoliko boja mogu izgledati jednostavno, pogotovo ako želiš da haljina ili neki drugi dio outfita bude taj koji će privlačiti poglede. Bijela peta izgleda stvarno posebno i drugačije.

4. Zlatne štikle sandale (Nine West)


Toplo vrijeme je napokon stiglo, što znači da maturalnu možeš provesti i u sandalama s petom bez straha da će ti se smrznuti noge dok poziraš za fotke. Ovo je samo jedan od mogućih izbora koji kao da je stvoren za maturalnu večer.

5. Sandale ukrašene srčekima (Nine West)


Jasno je zašto su se brojne hrvatske influencerice zaljubile u ovaj model sandala – pa pogledaj ih samo. Slatkom uzorku na srčeka teško je odoljeti.

6. Sandale sa šarenim cirkonićima (Steve Madden, Transporter Footwear)


Prave ljetne šarene sandale koje možeš nositi u različitim prilikama, a kao stvorene za maturalnu večer su i ove preslatke sandale. Šarene su, ali opet ne toliko da ukradu pažnju ostatku odjevne kombinacije, a da ne spominjemo i da je ovaj model trenutno ultra popularan.

PR članak

Foto: Freepik – freepik/ Promo foto

cipelematuranticematuralna večerarena centar

Osvoji kompletan maturalni look!


Teen385 u suradnji s Arena Centrom te nagrađuje haljinom, šminkom, frizurom, cipelama i dodacima koji su ti potrebni za kompletan look za maturalnu.


Sve što je potrebno je samo malo kreativnosti i cijela kombinacija može biti baš tvoja! Više provjeri u detaljima natječaja

36.226
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!