0

Teen385 u suradnji s Arena Centrom te nagrađuje haljinom, šminkom, frizurom, cipelama i dodacima koji su ti potrebni za kompletan look za maturalnu.

 

 

Kako bi sudjelovala, sve što trebaš napraviti je predstaviti nam sebe uz pomoć kolaža. Kolaž može uključivati sve što ima veze s tobom, tvoje interese, hobije, sve ono što voliš. Možeš ići i u najsitnije detalje jer cilj nam je što bolje te upoznati uz pomoć tvog kolaža. Možeš ga izraditi na kompjuteru ili, ako baš voliš rezuckati, možeš prikupiti sve mamine i bakine časopise te izrezivati sve ono što ima veze s tobom i lijepiti to na odabranu podlogu.

 

 

 

Kada završiš, svoje nam umjetničko djelo pošalji u .pdf ili .jpg formatu na mail adresu info@teen385.com
Igramo se do nedjelje 5.5.2019.

 

via GIPHY

Nakon toga, najbolji će radovi biti objavljeni na portalu i slijedi glasovanje u kojem mogu sudjelovati svi – vaši prijatelji, roditelji, bake, djedovi... Glasovi će biti ti koji će na kraju presuditi! Moći ćete glasovati do 10. svibnja kada slijedi objava imena pobjednice.

Najkreativniji kolaž osvojit će glavnu nagradu u vrijednosti tri tisuće kuna na poklon kartici Arena Centra pomoću koje će dobitnica moći odabrati i kupiti svoju haljinu iz snova, cipele, šminku, frizuru i dodatke.

Postoji i utješna nagrada za drugi najkreativniji rad, a to je 500 kn na poklon kartici Arena Centra.

Prije sudjelovanja obavezno pročitajte Pravilnik o nagradnom natječaju.

Foto: IMDb/ Giphy

Sponzorirani članak

 

najmaturantica 2019nagradnjačanagradni natječajosvojimaturalni look

Osvoji kompletan maturalni look!


Teen385 u suradnji s Arena Centrom te nagrađuje haljinom, šminkom, frizurom, cipelama i dodacima koji su ti potrebni za kompletan look za maturalnu.


Sve što je potrebno je samo malo kreativnosti i cijela kombinacija može biti baš tvoja! Više provjeri u detaljima natječaja

36.226
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!