0

Teen385 u suradnji s Arena Centrom te nagrađuje haljinom, šminkom, frizurom, cipelama i dodacima koji su ti potrebni za kompletan look za maturalnu.

Kako bi sudjelovala u nagradnom natječaju trebaš izraditi jedan kolaž pomoću kojeg ćeš što vjernije predstaviti samu sebe. Kolaž može uključivati sve što ima veze s tobom, tvoje interese, hobije, sve ono što voliš. Možeš ići i u najsitnije detalje jer cilj nam je što bolje te upoznati uz pomoć tvog kolaža. Možeš ga izraditi na kompjuteru ili, ako baš voliš rezuckati, možeš prikupiti sve mamine i bakine časopise te izrezivati sve ono što ima veze s tobom i lijepiti to na odabranu podlogu.

Kad završiš s izradom svog umjetničkog djela, u .pdf ili .jpg formatu ga pošalji na mail adresu naše redakcije info@teen385.com do 5. svibnja, do kraja dana.

via GIPHY


Najkreativniji kolaž osvojit će glavnu nagradu u vrijednosti tri tisuće kuna na poklon kartici Arena Centra pomoću koje će dobitnica moći odabrati i kupiti svoju haljinu iz snova, cipele, šminku, frizuru i dodatke.

via GIPHY

Isplati se sudjelovati u nagradnom natječaju jer postoji i utješna nagrada za drugi najkreativniji rad, a to je 500 kn na poklon kartici Arena Centra.

Prije sudjelovanja obavezno pročitajte Pravilnik o nagradnom natječaju.

Oslobodite svoju maštu, a mi uzbuđeno čekamo da vas upoznamo!

Foto: IMDb/ Giphy

Sponzorirani članak

najmaturantica 2019osvojimaturalni looknagradnjača

Osvoji kompletan maturalni look!


Teen385 u suradnji s Arena Centrom te nagrađuje haljinom, šminkom, frizurom, cipelama i dodacima koji su ti potrebni za kompletan look za maturalnu.


Sve što je potrebno je samo malo kreativnosti i cijela kombinacija može biti baš tvoja! Više provjeri u detaljima natječaja

36.226
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!