1

Toliko si uzbuđena jer se tvoja maturalna zabava bliži, ali odabir stila za maturalnu haljinu izgleda više kao obveza nego nešto u čemu ćeš uživati – nije se lako odlučiti. Postoji toliko mnogo opcija i može biti zaista teško pronaći stil koji će savršeno predstavljati baš tebe. O dodacima nećemo ni pričati.

Ako sve ovo zvuči kao tvoj život trenutno, ovaj kviz će ti pomoći da shvatiš svoje osobne #outfitgoals i saznaš koji stil haljine za maturalnu je idealan za tebe...

Zaigraj i osvoji kompletan maturalni look!
Teen385 u suradnji s Arena Centrom te nagrađuje haljinom, šminkom, frizurom, cipelama i dodacima koji su ti potrebni za kompletan look za maturalnu. Možeš osvojiti do tri tisuće kuna na poklon kartici Arena Centra, a sve što je potrebno je samo malo kreativnosti i najmaturantica možeš postati baš ti! Detalje vezano uz nagradni natječaj pročitaj u članku [NAGRADNJAČA] Osvoji kompletan look i zablistaj! Neka tvoja maturalna večer bude nezaboravna.

U nastavku riješi kviz...

Foto: Unsplash

M.S.K.

Pogledajte još:

KVIZ: Koji lik iz serije Igra prijestolja bi bio tvoj BFF?

KVIZ: Otkrij imaš li najboljeg ili najgoreg dečka na svijetu

KVIZ: Na koji bi način umrli da glumite u horor filmu?


Riješi i ti kviz!

Za rješavanje kviza moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun.

kvizmaturalna večermaturalnastilklasičan stiltrendi stilzabava

Osvoji kompletan maturalni look!


Teen385 u suradnji s Arena Centrom te nagrađuje haljinom, šminkom, frizurom, cipelama i dodacima koji su ti potrebni za kompletan look za maturalnu.


Sve što je potrebno je samo malo kreativnosti i cijela kombinacija može biti baš tvoja! Više provjeri u detaljima natječaja

36.238
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!