0

Nakon što su maturantice poslale svoje kolaže, a vi im dali glasove, vrijeme je da proglasimo tko je osvojio prvu i drugu, utješnu, nagradu.

Teen385 u suradnji s Arena Centrom nagrađuje jednu maturanticu haljinom, šminkom, frizurom, cipelama i dodacima koji su potrebni za kompletan look za maturalnu. Nagradnjača je sada službeno završila i imamo pobjednicu! Svi koji su htjeli sudjelovati trebali su nam se predstaviti putem kolaža, a zatim su najboljih 7 kolaža objavljeni i sve je ovisilo o vašim glasovima. U nekoliko dana svoj je glas dalo gotovo 3000 ljudi i odabrali ste pobjednicu.


Pobjednički je kolaž napravila Dora Kralj i tako osvojila glavnu nagradu - tri tisuće kuna na poklon kartici Arena Centra pomoću koje će odabrati i kupiti svoju haljinu iz snova, cipele, šminku, frizuru i dodatke.
Evo kako je i izgledao pobjednički kolaž:Ali to nije sve! Tu je i utješna nagrada za drugi najkreativniji rad – 500 kn na poklon kartici Arena Centra, a dobitnica ove nagrade je Katarina Starčević!Čestitamo sretnim dobitnicama!

Foto: Imdb/ Giphy

Sponzorirani članak

najmaturantica 2019arena centarnagradnjačamaturalna večer

Osvoji kompletan maturalni look!


Teen385 u suradnji s Arena Centrom te nagrađuje haljinom, šminkom, frizurom, cipelama i dodacima koji su ti potrebni za kompletan look za maturalnu.


Sve što je potrebno je samo malo kreativnosti i cijela kombinacija može biti baš tvoja! Više provjeri u detaljima natječaja

36.226
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!