0

Nakon što smo prije mjesec dana odveli pobjednicu natječaja Najmaturantica u shopping u Arena Centar i krenuli u potragu za savršenom haljinom, cipelama i svim ostalim potrebnim dodacima, ove smo subote bili s njom na zadnjim pripremama za večer koja ju je čekala.

Pokazali smo vam u nedavnom videu kako je teklo shoppingiranje pobjednice natječaja Najmaturantica 2019, isprobavanje različitih haljina, potraga za cipelama, torbicom i nakitom. Ako još niste vidjeli kako je to proteklo, možete video pronaći u članku [VIDEO] Odveli smo pobjednicu natječaja Najmaturantica 2019 u shopping – evo kako nam je bilo.

Pitanje koje je ostalo neodgovoreno je koju je haljinu odabrala i kako će izgledati završni look. Ovog smo vikenda s maturanticom Dorom Kralj još jednom otišli do Arena Centra kako bi obavili završne pripreme za veliku noć koja ju je čekala. Za frizuru je Dora odabrala Simple, a za šminkanje Douglas. Prvo je na rasporedu bilo napraviti frizuru.
Niska punđa, kovrče – i jedan dio cjelokupnog looka je bio tu. Sljedeća je postaja bilo šminkanje. Izbor je pao na prirodni look uz naglašene oči.
Kako bi sve bilo kompletno još je samo nedostajalo odjenuti haljinu, cipele i ostale dodatke. Napokon je došlo i vrijeme da vam otkrijemo koju je haljinu maturantica odabrala i kako izgleda završni look za maturalnu večer!Dora je haljinu kupila u dućanu XYZ Premium Fashion Store, gdje smo i odradili završno fotkanje.
#xyzstyle #xyzfashionNakon svega joj je samo preostalo da se odlično provede na maturalnoj večeri!

Foto: Teen385

Sponzorirani članak

najmaturantica 2019arena centarmaturalna večeršminkafrizurapripremazavršni look

Osvoji kompletan maturalni look!


Teen385 u suradnji s Arena Centrom te nagrađuje haljinom, šminkom, frizurom, cipelama i dodacima koji su ti potrebni za kompletan look za maturalnu.


Sve što je potrebno je samo malo kreativnosti i cijela kombinacija može biti baš tvoja! Više provjeri u detaljima natječaja

36.226
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!