1

Nagradnjača u kojoj biramo Najmaturanticu 2019 se približava kraju! Jedna će djevojka osvojiti cjelokupan look za maturalnu večer, a koja će to biti, možeš odabrati i ti.

Teen385 u suradnji s Arena Centrom nagrađuje jednu maturanticu haljinom, šminkom, frizurom, cipelama i dodacima koji su potrebni za kompletan look za maturalnu. Prvi dio nagradnjače – onaj u kojem se natjecateljice trebaju predstaviti kolažem je završio! Sada je vrijeme za drugi i završni dio. Tko će pobijediti i osvojiti glavnu nagradu ovisi o vašim glasovima.

Među svim kolažima koje smo primili izdvojili smo 7 najboljih, koje možete pogledati u nastavku.
Ispod svih prijava je anketa putem koje možeš dati glas za najbolji kolaž, onaj koji smatraš da treba pobijediti. Kolaž s najviše glasova pobjeđuje!

Glasovanje traje do četvrtka, 9. svibnja, do kraja dana, a u petak slijedi objava imena pobjednice. Sretno svima i neka glasanje počne!

Prvo pogledaj sve prijave pa na kraju odaberi koja je po tebi najbolja:

1.Nikolina Martinčević
2. Anamarija Petrović
3. Helena Ptiček
4. Leonarda Dean
5. Dora Kralj
6. Katarina Starčević
7. Tihana Ristić


Svoj glas daj u anketi ispod:Sponzorirani članak

najmaturantica 2019arenanagradnjačateen385maturalnamaturalna večer

Osvoji kompletan maturalni look!


Teen385 u suradnji s Arena Centrom te nagrađuje haljinom, šminkom, frizurom, cipelama i dodacima koji su ti potrebni za kompletan look za maturalnu.


Sve što je potrebno je samo malo kreativnosti i cijela kombinacija može biti baš tvoja! Više provjeri u detaljima natječaja

36.226
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!