Lijepa američka kantautorica već neko vrijeme niže uspjeh za uspjehom, pa se tako njezine pjesme gotovo uvijek nalaze pri samom vrhu top lista.

Taylor je svoju karijeru započela 2006. godine i to sa singlom 'Tim McGraw', nakon čega je objavljen i njezin prvi studijski album 'Taylor Swift'. Dvije godine kasnije izlazi joj drugi album pod nazivom 'Fearless', koji je na vrhu ljestvice Billboard 200 proveo čak 11 uzastopnih tjedana, a osvojio je i prestižnu Grammy nagradu za najbolji album.Taylor je ubrzo nakon toga objavila i svoj treći studijski album 'Speak Now', na kojem se nalaze hit singlovi kao što su 'Back to December', 'The Story of Us' i 'Ours'. Njena koncertna turneja 'Speak Now World Tour' bila je iznimno uspješna, a sve to poslužilo je kao odličan uvod za njezin četvrti album 'Red', koji je izašao prošle godine i koji se u SAD-u prodao u čak dva milijuna primjeraka.

Tako su singlovi 'We Are Never Ever Getting Back Together' i 'I Knew You Were Trouble' osvojili mnoge fanove diljem svijeta, a kada nije na turneji Taylor rado boravi u svojem domu u teksaškom gradu Nashvillu, gdje joj društvo pravi i njezina mačka, koja je ime dobila po Meredith Grey, liku iz serije 'Grey's Anatomy'.Osim s odličnim pjesmama Taylor nas je osvojila i svojim stilom, a radi svojih zanimljivih modnih kombinacija mlada pjevačica često krasi i naslovnice raznih modnih časopisa.

Ako se i tebi sviđa njezin izbor odjeće, obavezno provjeri  ove zanimljive komade te u svoj look unesi malo Taylor stila:

Sonja Curi
Foto: Getty

36.458
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!