1

Kako visoke djevojke vode borbu kod pronalaska odjeće, takvu borbu vode i one niske djevojke pogotovo kada su u pitanju traperice i njihova dužina. Zbog toga se zna dogoditi da često više niti ne prate koje greške rade, a modne kombinacije bi izgledale puno bolje kada bi se izbjegavale ove greške koje rade niske cure.

Zaista je teško pronaći neki odjevni komad koji je dobar, udoban i lijep, a da ne predstavlja apsolutnu noćnu moru svim niskim curama. To je ujedno i najčešći razlog zbog kojeg se niske djevojke više ni ne žele truditi pronaći nešto što im se sviđa, a da im odgovara, pa često rade pojedine greške zbog kojeg izgledaju još niže i sitnije nego što zapravo jesu. Ako si ti ta niska cura, pokušaj izbjeći ove najčešće greške i sve modne kombinacije će ti odmah izgledati puno bolje!

2.Hlače iznad gležnja


Foto: lauraelizabethgraham / Instagram

Hlače čije su nogavice rezane iznad gležnja nikako dobro ne stoje nikome osim curama koje su izrazito visoke. Zato je za niske cure ovo jedna od najvećih modnih grešaka koja im se ne smije dogoditi! Hlače za niske djevojke moraju biti rezane samo ispod gležnja kako bi im se produžile noge i tako bi izgledale duže nego što zapravo jesu.

modamodne greškeniske curesavjetimodne kombinacije

36.499
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!