1

Ne stoje svima jednako dobro svaki tip naočala, a jedan od razloga za to može biti oblik lica. On igra dosta važnu ulogu u tome koji ćeš oblik odabrati. Ima toliko veliki izbor naočala, a ovo će ti ga barem malo olakšati.


Prva stvar koju trebaš znati je koji oblik lica ti imaš. To nije teško saznati. Samo trebaš stati ispred ogledala, maknuti kosu s lica i dobro se pogledati. Prepoznat ćeš neki od glavnih oblika lica na sebi. Kada znaš koji oblik lica to ti može pomoći odabrati pravu frizuru koja će ti najbolje stajati, kako se najbolje našminkati, ali i kakav tip naočala kupiti. Ljeto samo što nije tu, sunčane će naočale postati glavni modni dodatak! Pronađi u nastavku oblik lica koji ti imaš i otkrij kakve bi ti trebale po tome najbolje stajati.

OVALNO LICE


Foto: My Ocean Production / Shutterstock

Ako je tvoje lice duže nego što je šire i čeljust i čelo su zaobljeni, imaš ovalno lice. Za ljude s ovim oblikom lica su idealna naočale čudnijih oblika, boja i materijala. Dva dobra oblika s kojima ne možeš pogriješiti su ovalni i kockasti. Oni će učiniti da tvoje lice izgleda oštrije i više konturirano. Ljudi s ovim oblikom lica se mogu najviše zaigrati kada kupuju naočale.

naočaleokvirioblik lica

36.210
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!