1

Ne stoje svima jednako dobro svaki tip naočala, a jedan od razloga za to može biti oblik lica. On igra dosta važnu ulogu u tome koji ćeš oblik odabrati. Ima toliko veliki izbor naočala, a ovo će ti ga barem malo olakšati.


Prva stvar koju trebaš znati je koji oblik lica ti imaš. To nije teško saznati. Samo trebaš stati ispred ogledala, maknuti kosu s lica i dobro se pogledati. Prepoznat ćeš neki od glavnih oblika lica na sebi. Kada znaš koji oblik lica to ti može pomoći odabrati pravu frizuru koja će ti najbolje stajati, kako se najbolje našminkati, ali i kakav tip naočala kupiti. Ljeto samo što nije tu, sunčane će naočale postati glavni modni dodatak! Pronađi u nastavku oblik lica koji ti imaš i otkrij kakve bi ti trebale po tome najbolje stajati.

LICE U OBLIKU SRCA


Foto: MaxFrost / Shutterstock

Oni kojima je čelo najširi dio lica i ostatak im se prema bradi sužava imaju srcoliko lice. Takvim ljudima najbolje stoje naočale koje imaju neki pravilni geometrijski oblik – najbolje su one koje imaju pravokutni okvir ili skroz okrugle Harry Potter naočale. Dobro je tražiti i one modele koji imaju okvire nešto šire od tvog čela kada ih staviš. To su one koje će najčešće ljudima s ovim oblikom lica najbolje stajati.

naočaleokvirioblik lica

36.236
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!