0

Kada odlaziš u salon na profesionalno uređenje noktiju osim boje noktiju, moraš odlučiti i kakav oblik nokta želiš. O njemu može ovisiti hoće li ti manikura izgledati super ili malo čudnjikavo.

Bilo da odlaziš na manikuru u salon ili svoje nokte oblikuješ sama kod kuće, prije nego što ih kreneš lakirati, trebaš odrediti koji oblik noktiju želiš i koliko ćeš ih jako odrezati. Bilo da imaš kratke ili duge nokte, preferiraš jednostavniju manikuru ili voliš eksperimentirati s bojama i uzorcima, trebaš znati da postoji hrpetina različitih oblika noktiju. Koji ćeš ti odabrati ovisi samo o tebi, a ovo je 8 osnovnih. Svaki od njih je savršen za nekoga, pronađi svoj savršeni oblik!

Foto: Pexels/ YouTube printscreen

M.T.

 
Nastavi listati i pogledaj koji oblik noktiju bi bio najbolji za tebe...

Okruglasti nokti

Okruglaste nokte možeš jednostavno napraviti sama kod kuće. Odabereš dužinu koju želiš i samo pripaziš da rubove zaobliš da budu kako im samo ime kaže – okruglastog oblika. Za koga su ovi nokti savršeni? Ako imaš uske nokte i/ili želiš da ti prsti izgledaju dulji nego što jesu, ovaj je oblik noktiju baš za tebe. Oblik je super i za sve one koji traže nešto jednostavno i neupadljivo te one koji vole svjetlije nijanse lakova, oni na ovom obliku noktiju izgledaju super. Uz to sve, vrlo ih je lako i za održavati.

noktimanikuraoblik noktaosnovni oblici

36.238
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!