0

Idealne su za sve prilike, bilo za u školu ili za večernji izlazak. Iako bismo nekada i promijenili malo frizuru, kada ju trebamo napraviti, ništa nam ne pada na pamet i nosimo kosu kao i uvijek. E pa ne više!


Nisu nikakve drastične frizure koje ćeš morati slagati satima i krenuti se spremati tko zna koliko unaprijed. Sve su prilično jednostavne i moći će ih napraviti baš svatko, a za dobar dio njih ti neće niti trebati nikakvi uređaji poput pegle ili uvijača. I ono što je najbolje, sasvim je svejedno koliko ti je duga kosa, jer možeš ih napraviti, samo će možda stajati mrvicu drugačije. Ako ti treba inspiracije jer želiš kosu malo početi nositi na drugačiji način, baci oko na našu galeriju frizura i nema šanse da ne pronađeš barem neku koja će ti se svidjeti i postati tvoja nova go-to frizura.

Uvijeni krajevi


Foto: colorbymargarita / Instagram

Ova se frizura iz 90-ih vratila i ne planira tako skoro otići, možda je vrijeme da ju i ti počneš nositi. Nije ništa komplicirano niti zahtjevno, potrebno je samo uviti vrhove kose. Iako će ovakva frizura izgledati super na kosi koja je duga do otprilike ramena, stoji dobro i na nešto duljoj. Možeš vrhove uviti ili s peglom ili uvijačem. Iako nije najzdravije za kosu, za dane kada se želiš osjećati ekstra, a ne potrošiti puno vremena na frizuru, ovo je pravo rješenje.

frizureideje za frizuremodasvakodnevne frizure

36.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!