0

O da! Došlo je napokon vrijeme kada možemo na nokte početi stavljati zimske i božićne motive. Sada je samo problem odabrati kakve nokte napraviti, koju boju, koji motiv, staviti li šljokice ili ne…


Postoji toliko ideja kako nalakirati nokte, a oni koji vole imati prigodne, trebaju polako početi razmišljati o tome kakve da si naprave ove godine, a da budu zimske ili božićne tematike. Što će biti najpopularniji dizajni ove godine i koje će biti najpopularnije boje na noktima? Pinterest zna! Tamo se masovno traže ideje, a ovo su one koje su u posljednje vrijeme najtraženije. Bilo da si lakiraš nokte sama ili ideš u salon, neka od ovih ideja će i tebi dati inspiraciju. Pogledaj u nastavku kojih će to 10 biti ove zime najpopularniji.

2.Zvjezdice


Foto: betina_goldstein / Instagram

Motiv koji jako dobro možeš ukomponirati u svoju manikuru tijekom zimskih mjeseci su zvjezdice! Ako ne želiš da ti nokti izgledaju baš preočito božićni s pahuljicama, potraži ideje s ovim motivom, a ovo je samo jedna od njih. Definitivno će ti nokti izgledati posebno sa cirkonima u obliku zvjezdica!

manikurainspiracijanoktizimski noktibožićna manikura

36.199
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!