0

Bez obzira uživaš li u svojoj kosi ilistalno sanjariš o drugačijoj (duljoj, kraćoj, valovitijoj, ravnijoj), činjenica je da imaš kosu kakvu imaš i moraš se pomiriti s time i naučiti ju voljeti. Vrijeme je da svojoj kosi pokažeš malo ljubavi!

Nauči voljeti tanku kosu!

Ovom tipu kose pripada i tvoja ako ti kosa ponekad izgleda beživotno i ravno. Pomoći će ti šamponi i regeneratori koji daju kosu volumen, ali i pjena koju nakon pranja i blagog sušenja (dok je kosa još uvijek vlažna) možeš nanijeti na korijen kose. Kad ti se kosa osuši, dodaj joj još "karaktera" puderom za kosu koji također daje dodatni volumen.Stilovi koji će ti promijeniti život i pomoći ti da se zaljubiš u svoju kosu su začešljani unatrag. Pokušaj kao i Ariana Grande napraviti visoki rep za pamćenje koji možeš začešljati ili posebnim češljićem razbarušiti nekoliko pramenova kako bi izgledao opuštenije i zabavnije. Punđice također izgledaju super, a možeš eksperimentirati i sa šiškama.Nauči voljeti kovršavu kosu!

Imaš ovaj tip kose ako ti prijatelji mogu uočiti kovrče i pola kilometra dalje od tebe. Savršeni proizvodi za tebe su oni koji hidratiziraju tvoju kosu jer je kovrčava kosa često suha i naelektrizirana. Maske ili regeneratori koji se ne ispiru dat će tvojoj kosu dovoljno vlage nakon uobičajenog šamponiranja i regeneratora.


Stilovi koji ti mogu pomoći da zavoliš svoju kosu su jednostavni. Zbog gustih, nestašnih kovrša možda će ti biti teško podijeliti kosu i isplesti pletenicu, ali ako ti smetaju kovrčice oko lica koje nikako ne možeš uhvatiti u rep, odvoji taj dio kose i sveži ga u punđicu – baš na vrhu glave.Nauči voljeti gustu kosu!

Imaš ovaj tip kose ako na glavi imaš zbilja puno kose...a onda još i više. Savršeni proizvodi za tebe su njegujuća ulja. Osim što će ti pomoći ukrotiti tvoju kosu, proizvodi za njegu i oblikovanje s uljima dat će tvojoj kosi sjaj i podatnost.Stilovi koji će ti pomoći da zavoliš svoju "grivu" su pletenice ili slična preplitanja. Iako su visoki rep ili punđica možda previše za tvoju gustu kosu, tekstura i gustoća tvojih pletenica lako će ukrotiti tu težinu kose i malo ti olakšati život.L.B./izvor: Dolly
foto: Shutterstock, Tumblr

Pročitajte još...

...Novi/stari trend među djevojkama – 'bakina kosa'...

...10 razloga zašto je super imati dugu kosu...

...Neka naraste 'preko noći': trikovi koji će ubrzati rast tvoje kose!...

...Djevojka koja nije prala kosu 6 godina: 'Moja kosa je ljepša i zdravija nego ikada!'...

kosanauči ju voljetitanka kosakovrčegusta kosastilovinjega kose

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

35.099
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!