0

Iako još uvijek čuvaš neku odjeću za koju znaš da ju nećeš nikad više obući, takva se stvar ne bi trebale događati s donjim rubljem. Gaćice su odjevni predmet koji treba često mijenjati i ako nemaš tu naviku, bolje je usvoji što prije.

Ovo je nekoliko jednostavnih pravila koji će tvoj ormar dovesti u red, a i ti ćeš se osjećati odraslije. Dakle, što prije se riješi:

1. Gaćica koje ti više nisu dobre – možda su ti premale, možda prevelike, ali u svom ormaru treba biti mjesta samo za ono donje rublje koje nosiš. Ostalome je mjesto u smeću (staru odjeću možeš donirati ili dostaviti na reciklažna mjesta koja primaju tekstil)

2. Gaćica kojima je oslabila gumica
– ne treba previše filozofirati, znamo da imaš barem jedan takav par u ormaru. Da je riječ o nekom drugom odjevnom predmetu savjet bi bio da promijeniš gumicu, ali ovdje to nema smisla. Jednostavno kupi nove, riješi se starih.3. Gaćice koje imaju mrlje na sebi – ponekad se jednostavno dogodi da se krv od menge ne da oprati. Takvo donje rublje ti ne treba jer nikad ne znaš kad ćeš se trebati skinuti.

4. Gaćice koje ti se više ne sviđaju – možda si ih dobila na poklon, možda su dječje, možda ti jednostavno više nisu lijepe. Možda ne želiš više nositi gaćice s leptirima i medvjedićima, makni sve to.5. Gaćice s rupom – baš kao i čarape, od čestog nošenja jednostavno nastanu rupice. Nemoj govoriti sama sebi da ćeš ih pokrpati jer nikad ne budeš.

6. Sintetičke gaćice – nije da ih moraš baciti, ali savjet je da donje rublje bude pamučno da ne nadražuje kožu, jer je prozračno i najbolje za održavanje higijene intimnih dijelova tijela.

Ako si sad shvatila da bi trebala pobacati pola svog ormara sjeti se da popusti još uvijek traju – vrijeme je za shopping!Foto: Shuttestock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Odjevni predmeti koje nikako ne bi trebala nositi dva dana za redom

Greške s donjim rubljem koje svi radimo

Menstrualne gaćice umjesto tampona i uložaka – fuj ili cool?gaćicegaćedonje rublje

36.485
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!