0

Proslavila ih je Kylie Jenner, dugotrajni su i boje su im za 10. Riječ je, ako ste pogađali, o tekućim ruževima koji su u zadnje vrijeme doživjeli pravi boom!

Ove ruževe obožavamo iz puno razloga, ali činjenica je da njihovo nanošenje nije `piece of cake´ ili najlakša stvar na svijetu. Da bi izgledali dobro potrebno je uložiti dosta truda, stoga ti vjerojatno nisu svakodnevni odabir za školu (kada je u pitanju make-up). No ako imaš neki važan `dejt´ ili sličan događaj na kojem moraš zablistati, slobodno se poigraj s njima.Ovo su savjeti koji bi trebali spasiti svaku lošu situaciju kada je u pitanju tekući ruž i pomoći ti da izgledaš kao `Instagram baddie´ svaki put kada posegneš za ovim ružem.

1. Koristi piling za usne
Ako želiš izbjeći listanje usana i takozvani `ribež´ izgled, nemoj preskakati ovaj korak. On je definitivni must kada je u pitanju tekući ruž. Na ovaj način uklanjaš sve one mrtve stanice koje su zaslužne za taj nepoželjan look.

Kao piling ti mogu poslužiti i:
*četkica za zube
*šećer i malo maslinovog ulja
*mokri ručnik


2. Obilno nanesi labello ili melem
Nakon pilinga, tvoje usnice su bez vlage stoga ih je potrebno obilno `nahraniti´. Budući da je potrebno bar neko vrijeme da se labello dobro upije nanesi ga na početku šminkanja (prije pudera, maskare i svega ostalog).

3. Štapić za uši s korektorom ili puderom – briše sve

Ako si negdje `fulala´ i završila s ružem na sve strane, bez straha. Na štapić za uši nanesi malo korektora ili pudera i obriši sve ono što ti je pobjeglo `izvan crte´.

4. Puder u kamenu za fiksiranje ruža

Puder u kamenu u kombinaciji s papirnatom maramicom jedan su od najstarijih make- up trikova koje koriste profesionalci. Maramicu nasloni na usne te natapkaj puder. Zahvaljujući ovom triku, tvoj ruž neće `mrdati´ cijeli dan.

A video posted by Jelena Peric (@j_make_up) on5. Highlighter na donjoj usni

Stavi mrvicu highlightera na donju usnu kako bi ti usne izgledale dodatno punije. Ovaj trik koristi i vizažist Kendall Jenner.

6. Za skidanje tekućeg ruža – koristi vazelin
Tekući ruževi se skidaju teže od normalnih, no u vazelinu je spas. Ovaj proizvod skida ruževe kao od šale te nećeš završiti s `flekama´ od ruža oko usta.

7. Ne trljaj usne jednu o drugu
Ova stara dobra fora kada je u pitanju nanošenje ruža, ne vrijedi i za tekuće `dečke´. Ovi ruževi, za razliku, od klasičnih imaju sposobnost brzog sušenja stoga isključuju ovaj trik.

A photo posted by Jelena Peric (@j_make_up) on

Foto: Youtube/ Instagram

S.T.R.

Koji su bolji? Jeftini vs. skupi ruževi

OMG: Cijelo vrijeme smo krivo nanosili šljokičasti lak za nokte

Ideja za novogodišnji make up: kako se našminkati za najvažniju noć u godini?

tekući ružeisavjetitrikovi

36.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!