0

Kaže se kako su plavuše one koje se bolje zabavljaju i kojih se automatski sjetimo kada se krene pričati o svim mogućim vrstama pramenova, farbanja u neke lude boje poput roze ili slično, no ovog ljeta će upravo brinete biti glavne face grada.

Smeđa boja kose je glavni hit ove sezone, a razlog je jednostavan – to je najzahvalnija boja kada je u pitanju eksperimentiranje. Ovo su vrste pramenova koji će se opako furati ove sezone, a na tebi je da ih isprobaš. Novih trendova nikad dosta, a kada izgledaju ovako dobro – bingo! #precool

Jednorog ombre – klasičan ombre je totalni out, no kada ga začiniš s nekoliko pramena u boji, transformira se u glavni HIT.Sivi pramenovi – sivi pramenovi na smeđoj kosi stoje kao saliveni. Ako su ti dojadile sve one frizure medenih i bež tonova, siva je spas za tebe.Boja bakra – na plavoj kosi, boja bakra izgleda kao boja koju bi s oduševljenjem furala Pipi duga čarapa, no na smeđoj podlozi ta boja dolazi do izražaja na najbolji mogući način.

Skriveni pramenovi u boji
– izgledaš kao brineta, ali ispod slapa smeđe kose kriju se najluđe boje koje možeš zamisliti. Što je je, tvoja će frizerka imati puno posla.

A post shared by BLEACH (@bleachlondon) onBrončani `baby-pramenovi´
- sjećaš se kad si bila klinka i kada je tvoja kosa imala najljepše moguće pramenove od sunca. U zadnje su vrijeme curke poludjele za ovim prirodnim pramenovima, koji (moramo priznati) izgledaju `pre´. Ovo je definitivno friz s kojim ne možeš pogriješiti.

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) onSviđaju li ti se ove ideje za smeđu kosu?


Foto: Instagram/ We heart it

S.T.R./ TeenVogue

Zašto ti fotke ispadaju loše - radiš li jednu od ove 4 greške?

Kako cool - pretvori svoje stare ruževe u nešto skroz novo

Treba li probati crne maske koje česte pore – veliko NE!

brintetesmeđa boja kosefarbanjefrizerpramenoviljeto

36.232
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!