0

Ako ste se ikada pitali je li moguće napraviti ruž za usne koji će biti sladak poput bombona kada ga nanesemo- odgovor je pred vama.

Mnoge djevojke prave same svoj balzam za usne i sjajilo, a sada je na redu ruž za usne.

Youtuberica Courtney Randall je otkrila tajnu pripravljanja ruža za usne od slatkiša koji se neće lijepiti te sve objasnila po koracima. Ako želite imati najslađe usne na svijetu vrijeme je da vidite što vam sve treba:

Prvi korak: gumeni medvjedić, balzam za usne i vazelin u jednoj posudiU metalnu ili staklenu posudu (plastična posuda ne dolazi u obzir!) treba staviti gumenog medvjedića, balzam za usne i vazelin. Sve u zdjeli treba biti iste veličine, količina vazelina ili balzama ne bi trebala biti veća od jednog medvjedića. Pravilan omjer sastojaka učinit će da ruž ima lijepu strukturu.

Drugi korak: topljenje sastojakaStaklenu posudu treba staviti u zdjelu ili tavu u kojoj je kipuća voda. Sastojci će se istopiti i pomiješati, a ako boja nije dovoljno jarka ili se cijela smjesa lijepi, dobro je staviti u posudu i ruža za usne.

Treći korak: izlijevanje smjeseDobivenu smjesu treba izliti u kalupe koji su nekada bili rabljeni za šminku ili u nešto slično. Čak i žlica u ovom slučaju može poslužiti. Smjesu u kalupu treba ostaviti pet minuta u hladnjaku.

Četvrti korak: izgledaj očaravajuće!
Vrijeme je da naneseš svoj vlastiti ruž za usne i učiniš svoje usne najslađima na svijetu.

Ako postoje još neke nejasnoće oko toga kako napraviti ruž za usne od slatkiša, tu je i video:

ruž za usneruž za usne od slatkišanapravi sama

36.487
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!