8

Neprofitna organizacija za ispitivanje tržišta i poboljšanje kvalitete Better Business Bureau dala je negativnu ocjenu za šminku mlađe sestre Jenner.

Kylie Jenner je još prije 10 mjeseci izbacila svoju liniju tekućih ruževa i olovki za usne, a već neko vrijeme njena paleta boja se povećava. Stigle su već najave da Kylie planira uvesti i sjenila za oči, ali vjerojatno se to sve neće odviti tako lako nakon što je za svoju kozmetiku dobila ocjenu 1.

Već su prije brojni beauty gurui i blogeri totalno ocrnili njene ruževe i to zato što je promijenjena formula šminke što mijenja i teksturu, a između ostalog neke mušterije nisu dobile uopće ono što su platile, odnosno dobile su polupun ili polomljen proizvod.
Isto tako, Kylie prodaje proizvode koji su apsolutno isti kao oni od tvrtke ColourPop koji koštaju 6 dolara, a njeni puno više. Sada je Kylie i službeno pala iz kvalitete svog proizvoda jer Better Business Bureau neće povući svoju negativnu ocjenu.
Ovo je najniža ocjena koju ikada ikome dali, a toj jedinici idu u prilog žalbe mušterija kojih bilo previše. Radi se o tome da 133 pritužbe nisu bile riješene, a upućene su u vrlo kratkom periodu. Njih 69 na probleme s dostavom proizvoda, a 55 osoba se žalilo na proizvod, ali i uslugu.


Dok Kylie obećaje da će se sve popraviti kada se radi o dostavi njenih proizvoda, ništa se još nije promijenilo pa neće čuditi ako Kylie Cosmetics neslavno propadne.Izvor: Better Business Bureau

Foto: Kylie Cosmetics

I.P.


Pročitajte još:

Ruževi Kylie Jenner su katastrofa? Kritike pljušte sa svih strana

Blogerica popljuvala ruževe Kylie Jenner: `Precijenjeni su`

Toliko ju obožava: tinejdžer si na ruku istetovirao ruževe Kylie Jenner

Kylie Jennerruževi za usneruževi Kylie Jenner

36.458
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!