0

U moru korektora svatko ima svoje favorite, ovisno o tome kakav tip kože ima i koliko želi jako pokrivanje, no jedan korektor je ipak glavni favorit!

Svatko će imati svoje kriterije pri odabiru proizvoda za šminkanje, dok će nekome jedan korektor biti odličan, nekom će drugom taj isti biti grozan. No, ipak, korisnice Reddita u nekoliko su navrata pokrenule raspravu na temu koji je najbolji korektor na svijetu. Djevojke iz svih krajeva svijeta su sudjelovale u raspravi, a iako je bilo spomenuto puno različitih, jedan se najviše ponavljao. Tako je dobio titulu 'najboljeg korektora na svijetu' po odabiru 'običnih' žena. A o kojem se proizvodu radi? Korektor brenda Nars je taj koji je po velikoj većini najbolji! Slažu se da odrađuje odličan posao kada je u pitanju prekrivanje, od crvenila na koži preko akni do podočnjaka. I ono što je bitno – ostaje na koži cijeli dan.


Radiant Creamy Concealer od Narsa ne možete pronaći u Hrvatskoj, ali dostupan je na brojnim stranicama sa šminkom koje dostavljaju u Hrvatsku pa nije toliki problem doći do njega. Na izbor imate veliki spektar nijansi – njih čak 30, a cijena mu je 24 funte (oko 200 kn).


Foto: YouTube printscreen/ Unsplash

M.T.

Pogledajte još:

Učimo od profića - vizažist koji šminka Beyonce otkriva trikove kako pravilno i što bolje nanijeti korektor

Primer, korektor i puder - znaš li uopće čemu služe?

Njegovo veličanstvo korektor: trikovi za besprijekoran ten!

korektoršminkanajboljiodlukadjevojkenars

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.991
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!