4

Voliš ruževe, sjajila i olovke za usne? Nanosiš ih svaki dan i zato nestaju u roku dok kažeš keks? Zahvaljujući tome, tvoj se džeparac topi kao lud pa kad zaškripi nema druge nego posegnuti za nekom jeftinijom varijantom.

Ako si se u tim trenucima ikad naša u situaciji kako stojiš pred policama u dućanu i čeznutljivo gledaš prema svi onim skupim brendovima, sigurno ti je palo na pamet pitanje - ma u čemu je uopće razlika? Jesu li skuplji ruževi stvarno bolji?

Isto su se zapitale i cure s popularne stranice BuzzFeed Yellow te su odlučile isprobati koliko je stvarno velika razlika između skupih i jeftinih ruževa.

`Najviše što sam do sada dala za ruž je onaj od Kylie Jenner i to je bilo 29 dolara´ komentirala je jedna od cura dok je druga nadodala kako joj nije problem izdvojiti određeni iznos ako zna da kupuje kvalitetno.

Eksperiment je počeo tako da su djevojke isprobale 3 ruža, različitih cijena. Prvi je bio ruž po cijeni od 99 centi (oko 6 kuna), za koji je većina prokomentirala kako ga je koristila u tinejdžerskim danima i da su ga obožavale. `Za tu cijenu bih ga definitivno kupila i to odmah 10 komada´, izjavila je uz smijeh jedna od cura. `Kvaliteta nije loša. Miris je pomalo čudan, ali nije loš´ nadodala je.

Nakon toga je uslijedilo isprobavanje ruža od 25 dolara. `Ideš, ovaj je pobjednik, toliko se lakše nanosi i mekaniji je od onog prethodnog´.`Ako ti budžet dopušta i bitno ti je da šminka bude kvalitetnija, ovo je super.´ `Mana je cijena. 20 dolara je puno´, komentirale su cure.

Cijena zadnjeg ruža iznosila je 55 dolara što je oko 300- tinjak kuna.

`Ne želim ovaj ni isprobati. Osjećam se nedostojno.´`Nema šanse da bih dala toliku svotu, a kvalitetom nije ništa puno bolji´, bile su zaključne misli djevojaka.
Na samome kraju, cure su se složile kako `cijena ne podrazumijeva nužno i kvalitetu´te da je ona ponekad samo stvar ambalaže i da plaćaš ime, a ne kvalitetu. Zaključile su kako su srednje skupi ruževi ipak kvalitetom bolji, no ako se boriš s budžetom – oni jeftiniji će uvijek poslužiti svrsi. Na kraju krajeva, ipak je to samo šminka.

U videu pogledajte koje su brendove djevojke isprobale te nam recite koji ruževi su vaš `must have´.S.T.

Pročitajte još:

Cikla kao ruž, čokolada kao highlighter: Našminkala se hranom i izgleda mrak

MAC predstavio nove ruževe s kojima ćete moći osjetiti miris boje

Pogreške s ružem koje sve radimo

 

RuževiSkupiJeftini

36.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!