0

Sigurno si primijetila da u zadnje vrijeme postoji hrpa beauty blendera različitih oblika. Možeš ih koristiti na način na koji želiš, ali s obzirom na oblik, ovo je prava namjena svakog od njih.

Full je jednostavno imati lijepo našminkano lice, pogotovo ako imaš dobar alat za nanošenje svih tih proizvoda. Cure godinama koriste vlastite prste i kistove, ali ne više. Otkad se pojavio beauty blender, nanošenje pudera i ostalih tekućih proizvoda za mnoge je nezamislivo bez ove male spužvice. Ona lijepo ravnomjerno nanese proizvod i ne upije ga, što su dva ogromna plusa. Spužvice za blendanje su sada tu već neko vrijeme i dok je na početku postojao jedan oblik u kojem se mogla nabaviti, s vremenom su kreirani blenderi različitih oblika. Oblici nisu tu bez veze, svaka od njih je napravljena u određenom obliku zato što je upravo taj najpogodniji za nanošenje nekog određenog proizvoda. Saznaj koji oblik spužvice je najbolje koristiti za što!

Najbolji za precizno blendanje


Osim beauty blendera normalne veličine, postoji i njegova mini verzija. Veličine je badema i ovaj je blender savršen za doći do svih onih manjih mjesta na licu, kao primjerice ispod nosa, ispod očiju, kapci...

Najbolji za konturiranje
Spužvica koja kao jedinu razliku od obične ima to što joj je jedna strana ravna je savršena za nanošenje konture i highligthera. Dok je jedna strana ovog beauty blendera koja je zakrivljena stvorena za stavljanje proizvoda na dijelove lica gdje treba pokriti veću površinu kao što su obrazi ili čelo, ravna strana je za konturu, za dijelove lica kao što su obraze i jagodice.

Najbolji za puder
Originalni oblik beauty blendera najbolji je za nanošenje tekućeg pudera. Kada ti treba nešto veće za nanošenje i blendanje pudera tu su zakrivljene bočne strane blendera, a kada ti treba nešto preciznije, njegov vrh je tu za sva takva područja.

Najbolji za ispod očiju
Dio lica na kojem želiš da pokrivanje proizvoda bude čim bolje je ispod očiju. Sakrivanje tragove neprospavane noći nije nemoguće, a beauty blender ovog oblika tu će super pomoći. Izgleda pomalo poput polumjeseca, a strana koja je ravna izblendat će proizvod i dati ti veće pokrivanje.

Najbolje za multi-korištenje
Ukoliko želiš imati samo jednu spužvicu u svojoj kolekciji, ovo je najbolji izbor za to. U jednoj imaš sve – zakrivljeni dio za stavljanje pudera i blendanje ostalih proizvoda, vrh koji možeš koristiti za područja koja nisu dohvatljiva većim dijelom spužvice, a tu je i kratki ravni dio za područje ispod očiju i predjele oko nosa.

Najbolja za korektor
Blender koji izgleda kao dvostruka kapljica je najprecizniji beauty blender koji možeš pronaći i on se zbog toga preporučuje posebno za blendanje korektora.

Foto: Instagram/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Beauty blender treba redovito čistiti, a to možeš napraviti na jedan od ova 3 načina

Tips&Tricks: koristiš li pravilno svoj beauty blender?

Zašto bi trebala nositi majicu sive boje kako bi pronašla svoju savršenu nijansu pudera?

beauty blenderšminkanjemake uprazličiti oblici

36.499
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!