0

Nedavno se na tržištu pojavila čudesna olovka za konturiranje Eyebrow Master i u kratkom roku postala pravi hit. Olovka dolazi u četiri boje, a svojim pametno oblikovanim vrhovima omogućava uređivanje savršenih obrva, kako za profesionalce, tako i za početnike.

Eyebrow Master se može naručiti preko interneta i od prije nekoliko dana je dostupan za narudžbe iz Hrvatske. A da stvar bude još bolja – u tijeku je super akcija u kojoj Eyebrow Master možete nabaviti uz 50% POPUSTA i BESPLATNU DOSTAVU. >> Naručite ovdje

Tko sve koristi Eyebrow Master?

Bilo da imate tanke obrve ili samo želite dodati oblik i volumen postojećim obrvama, tada je ova čudesna olovka pravi izbor za vas. Eyebrow Master dolazi u četiri boje, a četverokraki kist brzo i ravnomjerno nanosi konturu na vaše obrve.

Kako oblikovati obrve?

Ako su vaše obrve tanke ili rijetke, prvo sa olovkom nacrtaje oblik obrva kakav želite imati, a na kraju popunite ostatak držeći olovku na pod kutem od 45 stupnjeva za savršen, 3D rezultat. Ukoliko su vaše obrve normalne, koristite Eyebrow Master za precizno i nježno oblikovanje rubova. Sam postupak je tako jednostavan, svatko sada može kod kuće urediti i nacrtati savršene obrve.

Dobro je znati: Eyebrow Master je vodootporan na vlagu i pruža postojan izgled za vaše obrve punih 12 sati.

Svoj Eyebrow Master možete kupiti samo putem interneta i može se naći na službenoj web stranici. U tijeku je posebna promocija u kojoj je Eyebrow Master snižen sa 633 kn na 316 kuna! A ako naručite odmah dobit ćete i besplatnu dostavu.

>> Klikni OVDJE i naruči svoj Eyebrow Master paket

 

Sponzorirani članak

obrveblikovanje obrvaljepota

36.469
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!