0

Ono što je započelo kao bezopasna zabava – stavljanje sheet maski s frendicama i fotkati selfije - proširilo se u sheet maske za grudi, sheet maske za trbuh, sheet maske za usne, sheet maske za nokte, a sad i sheet maske za stražnjicu!

Znači li to da možemo očekivati i sheet maske za jezik? Ili uši? A i nečija koljena bi se definitivno mogla početi osjećati izostavljeno. Bawdy je začetnik sheet maske za stražnjicu i oni tvrde da je guza novo lice. 'S Bawdyjem vaša guza napokon može dobiti jednaku količinu ljubavi i njege kao i vaše lice. Ovdje smo da oblikujemo stražnjice s toniranom, čvrstom, blistavom i savršeno hidratiziranom kožom uz pomoć čistih sastojaka koji ne štete planeti', tvrdi Bawdy na svojoj web stranici.
Iako se to može činiti nepotrebnim, briga o stražnjici ima puno smisla. 'Vaše stražnjice su najzanemareniji dio vaših tijela. Cijeli dan sjedite na njima, gurate ih u uske traperice, tjerate ih da se trljaju u znojnim tajicama i nikad ne razmišljate o njima', kaže Bawdy na svojoj stranici. 'Mi smo stavili sve to iza nas i ljepotu stražnice smo doveli u prvi plan brige o sebi', tvrdi Bawdy.


U nastavku riješite anonimnu anketu...Foto: Freepik/ Instagram/ Playbuzz/ Instagram Screenshot


M.S.K.

Pogledajte još:

Produži rok trajanja laku na noktima! Uz ove savjete izdržat će ti dulje od nekoliko dana i izgledati WOW

Zašto bi trebala nositi majicu sive boje kako bi pronašla svoju savršenu nijansu pudera?

Istakni svoje prednosti na licu, a sakrij nedostatke! Profići otkrivaju male tajne konturiranja

sheet maskamaskaguzastražnjicamaska za guzuinstagramanketa

36.204
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!