14

Mini kupaći ili zatvoreni? Dvodjelni ili jednodjelni? Ponekad je doista teško izabrati, a ponekad se zasigurno upitaš u kakvom bi kupaćem kostimu bila privlačnija dečku koji ti se već jaaaako dugo sviđa.

>> Više o temi: Ljeto - veliki specijal

Evo što je jedno istraživanje pokazalo – kako dečki ocjenjuju ženske kupaće kostime. Možda ti ovo pomogne u odluci kakav kupaći kupiti ovog ljeta.

Trokutasti dvodjelni kupaći – dakle, radi se o gornjem i donjem dijelu kupaćeg kostima koji ima oblik trokuta i tek špagice koje drže sve na okupu; ovo je ujedno jedan od najpopularnijih kupaćih kostima među djevojkama. 74 posto dečki smatra da se radi o lijepim i poželjnim kupaćim kostimima, dok ih 26 posto smatra da previše otkrivaju i ostavljaju premalo mašti.

Standardni dvodjelni kupaći s pojačanim grudnjakom i dubljim gaćama
– ovo je, čini se, dečkima naprivlačniji kupaći kostim jer je njih čak 93 posto reklo kako im se veoma sviđa jer je pomalo zatvoren, a opet ostavlja dovoljno kože da se vidi na ženskom tijelu. Svega 7 posto dečki je reklo kako im se ovakav kupaći ne sviđa.

Dvodjelni kupaći s grudnjakom bez naramenica i minijaturnim donjim dijelom
– ovaj kupaći svoj izvor ima u davnim vremenima Starog Rima, kada su se žene umotavale u komade tkanine prilikom kupanja ili na sportskim događajima. Čini se kako ovakav, senzualni i zavodnički kupaći koji i nije posebno praktičan ipak voli veći dio muške populacije – čak 89 posto reklo je da mu daje prst gore, a svega 11 posto ne odobrava kupanje i sunčanje u ovakvom kupaćem.Monokini,  dakle kupaći koji je zapravo jednodjelni, ali dio sa strane trbuha sasvim je izrezan
i tek nešto malo tkanine na trbuhu spaja gornji i donji dio – ovakvo što dečkima se nimalo ne sviđa. Naime, tek 22 posto dečki reklo je kako mu daje palac gore, dok visokih 78 posto momaka kaže da im se monokini nimalo ne sviđa te ga komentiraju riječima: 'Koja je uopće svrha nečeg takvog?'Kupaći s jednom naramenicom, bilo da se radi o jednodjelnom ili dvodjelnom kupaćem – radi se o kupaćem kostimu u Tarzanovom stilu, a obično je jedna naramenica na lijevom ramenu dok na desnom nema naramenice. 67 posto dečki reklo je kako im se zapravo sviđa takav kupaći dok je 33 posto reklo kako im se ne sviđa, a kao glavnu zamjerku naveli su čudne obrise na tijelu kada pocrnite.Tankini, kupaći od dva dijela s tim da je gornji više nalik na potkošulju koja seže sve do trbuha i niže
. Tankini je na svjetske plaže stigao devedesetih godina prošlog stoljeća, a djevojke su ga prigrlile jer se radi o bikiniju koji jako nalikuje na jednodjelni kupaći. 53 posto dečki kažu da im se sviđa tankini, usprkos činjenici da se radi o veoma zatvorenom kupaćem kostimu, a visokih 47 posto momaka reklo je da im se uopće ne sviđa te su ga čak usporedili s dečkima koji se kupaju u majicama.Klasični jednodjelni kupaći – čini se kako se ovdje radi o kroju pa tako  65 posto dečki smatra da se radi o lijepom kupaćem sve dok cura ne navuče na sebe nešto što izgleda kao da će se priključiti državnom plivačkom timu. Posebno su im dragi  jednodjelni kupaći s dubokim dekolteima.

Retro stil, kupaći, bilo jednodjelni, bilo dvodjelni koji primjerice imaju izrazito duboke gaće ili donji dio s nogavicama
(manjim ili većim), radi se o kupaćima koji svoj uzor pronalaze u pedestim godinama 20. stoljeća i danas ih je sve više po plažama te su svoj come back doživjeli zadnjih nekoliko godina – dečkima se, čini se, uopće ne sviđaju jer njih svega 21 posto daje dobru ocjenu dok čak 79 posto želi vidjeti više kože.Futuristički kupaći kostimi, nešto kao outfit Lady Gage, dakle kupaći u metalik bojama, s neobičnim uzorcima i općenito krojem, a uz to idu i ludi dodaci koji su neizbježni – lančići, narukvice i slično. No, čini se kako se muškoj populaciji nimalo ne sviđaju jer im je tek 17 posto momaka dalo prst gore, dok visokih 83 posto smatra da cura sa svom tom opremom uopće i ne može ući u vodu.

N.LJ.J.
Foto: Photoxpress.com

ljetomodamore

36.485
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!