11

Melanie Stryder odbija utrnuti. Zemlju je pokorila vrsta parazitnih bića, zvanih “duše”. One zauzimaju umove svojih ljudskih nositelja, pritom zadržavajući njihova tijela. Većina čovječanstva pokleknula je pred njima. Lutalica, iskusna “duša” kojoj je dano Melanieno tijelo, znala je za izazove življenja u ljudskom biću: nesnosne emocije, preživopisne uspomene. Ali Lutalica nije očekivala da će prethodna posjednica svoga tijela odbiti predati vlast nad svojim umom. Melanie počinje ispunjavati Lutaličine misli vizijama muškarca kojeg Melanie voli – Jareda, čovjeka koji još živi i skriva se. Lutalica se ne može razdvojiti od žudnje svoga tijela, i počinje čeznuti za muškarcem kojeg nikad nije upoznala…

Stephenie Meyer nakon serijala Sumrak predstavlja svoj novi roman: napetu priču o ljubavi i izdaji u budućnosti, gdje sudbina cijelog čovječanstva visi o niti, a ljubavni se trokut stvara između samo dva tijela.

U sebi je uzbudljiv i nezaboravan roman koji će donijeti velik broj novih čitatelja jednoj od najpopularnijih spisateljica naših dana.
Hrvatski prijevod potpisuje Lidija Lebinec, a naslovnica je preuzeta s originalnog izdanja.

stephenie meyersumraku sebi

Komentari

24.04.2010.

to je već izdano ili?

25.04.2010.

Superrr....jedwa čekam....nowi nastawak Sumraka...awww

15.05.2010.

Ja sam pocela citati knjigu,i nije mi se svidjela. Pa tako je nisam ni procitala do kraja. Sva je komplicirana.

29.06.2010.

wao,jedva cekam novu knjigu stephie meyer.....
priznajte zena je stvarno dobar pisac....

01.07.2010.

Predobra!!! <3 ;)

29.07.2010.

ova knjiga je predobraaaa :DDDDDDDD

15.08.2010.

Žalosno je za vidjeti da se danas sve manje pišu knjige koje imaju veze sa stvarnošću i koje prenose vrijedne poruke. Violeta, ti kažeš da je ona dobar pisac, ali ja se ne slažem sa tvojim mišljenjem. U njenim knjigama prevladava magija i okultizam, te se idealiziraju neljudska i neprirodna bića.
Knjige poput Sumrak sage su sada trenutačno 'IN', ali za nekoliko godina one će biti zaboravljene jer će doći neke druge knjige sa sličnim sadržajem čiji će jedini cilj biti što veća zarada novca.
Moj savjet vam je da OBRATITE POZORNOST na takve stvari i da ne padate pod utjecaj medija, koji iskorištavaju VAŠU LAKOVJERNOST.

27.08.2010.

Inače volim knjige od Stephenie,al ova mi se ne čini nešto.


30.03.2011.

Ta knjiga zvuči taaako dobro!! :D
Moram je negdje kupiti!! :D

05.06.2011.

OVA KNJIGA JE PREDOBRA! procitajte!

01.07.2011.

super je knjiga :D nedavno sam pročitala,baš je odlična :)

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.005
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!