0

Često se nađeš u pravo vrijeme na pravom mjestu? Nosiš fotoaparat uvijek sa sobom? Imaš najmanje 16 godina, a najviše 21? Želiš se zabaviti, upoznati novu ekipu i pritom pokazati svima svoje talente?

Onda je vrijeme da se prijaviš na 5. Foto dane mladih, koji će ove godine biti u Karlovcu od 7. do 10. svibnja. Prijave su otvorene do 10.3., a sve što trebaš je popuniti online prijavnicu na ovoj web stranici, u kojoj ćeš nam poslati nekoliko svojih najboljih fotografija. 

Udruga za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti „Izvan fokusa“ organizira jubilarno peto izdanje Foto dana mladih, od 7. do 10. svibnja 2015., a ove je godine domaćin Karlovac.50 najboljih mladih fotografa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore, natjecat će se za titulu najboljeg i to u kategorijama turističke fotografije, reklamne fotografije i umjetničke fotografije. Pobjednik osvaja novi Canon aparat, a najbolje fotografije otkupit će Turistička zajednica grada Karlovca. Sastavni dio projekta su i izložbe fotografija diljem Hrvatske, radionice, predavanja te atraktivni filmski i glazbeni sadržaj u festivalskom dijelu programa. Kroz drugi natječaj, odabrat ćemo i 25 modela koji će sudjelovati u programu s fotografima.

Foto dani mladih projekt je koji kroz umjetnost fotografije promovira turističke potencijale i ljepote Hrvatske te mlade fotografe informira, educira i priprema za njihov budući postao. Projekt, uz turizam i reklamnu fotografiju, promiče fotografiju kao umjetnost te mladim zaljubljenicima u fotografiju pruža priliku da se dodatno upoznaju s njom, pokažu što znaju, međusobno razmjenjuju iskustva i nauče nešto novo.

Stvarno nezaboravno iskustvo, ovo ću pamtiti do kraja! Jedva čekam sljedeću godinu. Jedno veliko hvala organizaciji i cijeloj ekipi koja se pobrinula da ovo iskustvo bude duboko urezano u moje srce!” - Matija Davidović, fotograf 2014. godine u Puli.

PR članak

5. Foto dani MladihnatječajKarlovacUdruga za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti 'Izvan fokusa'

36.498
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!