0

Neki horoskopski znakovi skloniji su laganju, a za neke bi se čak moglo reći i da su 'profesionalni' lažljivci. Saznaj koji znakovi najčešće ispadnu lažljivci!

1. Škorpion (23. listopada - 21. studenoga)
Škorpioni su bez sumnje jedni od najvećih lažljivaca. Iako znaju biti i iskreni, najčešće lažu da bi nekoga iskoristili ili iiz njega zvukli  informacije koje su im potrebne. Ovaj horoskopski znak ne vjeruje svojoj okolini zbog čega ni sam nema potrebe s povjerenjem stvarati odnose s drugima. Inače su vrlo snažne i inteligentne osobe koje iz svakog životnog problema izađu kao pobjednici. Svojim lažima najčešće skrivaju svoje osjećaje i činjenicu da su zapravo vrlo osjećajni. Svaku slabost doživljavaju kao poraz pa se trude svim snagama da pokažu koliko su superiorniji i jači od ostalih.

via GIPHY2. Blizanci (21. svibnja - 21. lipnja)
Baš kao što samo ime govori, blizanci su dvolični i često ni sami ne znaju što žele od života. Možda ne lažu baš toliko kao Škorpioni, ali su njihove laži bolje i 'kvalitetnije' izmišljene. Njih ćete teško razotkriti, a kad jednom skužite da vas je prevario, Blizanac će već biti miljama daleko. Blizanci lažu toliko dobro da često i sami povjeruju u svoje laži. Njima istina stvarno nije najbolji prijatelj i koliko god se trudili, oni jednostavno NE MOGU prestati lagati. Koriste se lažima uglavnom da bi spasili svoj obraz i izvukli se iz problema koje su sami stvorili.

3. Ribe (20. veljače - 20. ožujka)
Nemojte da vas zavara nježna i simpatična Riba, ovaj horoskopski znak doktorirao je u laganju i to mu jako dobro ide za rukom. Iako ne lažu često, kad to rade NIKADA ih nećete skužiti. Igraju na kartu 'nevinašca' te se iz gotovo svakog problema uvijek izvuku. Kada se odlučuju za laž, Ribe uvijek imaju čvrst razlog za to - najčešće ljubavni.

via GIPHY4. Vaga (23. rujna - 22. listopada)
Vaga je vrlo neodlučan horoskopski znak što znači da često ni sama ne zna što zapravo želi od života. Ne voli nikakve sukobe, svađe i slične nesporazume zbog čega često prešućuje nešto za što zna da bi moglo završiti neugodnom situacijom. Da ne bi bespotrebno povrijedila ljude oko sebe, Vaga se uvijek radije odlučuje za laž.


Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

HOROSKOP Ovi znakovi nikako ne idu skupa - četiri najgore moguće kombinacije

HOROSKOP Pet znakova s kojima se lako sprijateljiti i družiti

HOROSKOP Idealna vrsta glazbe za svaki znak – koja je tvoj okidač?

horoskoptjedni horoskoplaži

36.468
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!