4

I nećemo nikada reći da ih radimo osim možda najboljoj prijateljici koja zna apsolutno sve. No, to je zajedničko većini cura i zapravo nas uopće ne bi trebalo biti sram. Ne radi se o nekim skandaloznim radnjama, ali rijetko kada ćemo reći da to radimo zato što bi nas drugi čudno gledali pa čak i smatrali frikovima.

Ako i ti redovito nosiš isti grudnjak nekoliko tjedana bez pranja – nisi jedina jer to je samo jedna od stvari koje radimo, a sramimo se priznati, a ovdje se nalaze ostale:

`Stalkamo` bivšeg i simpatiju istovremeno

Istina je, mi `stalkamo` našeg bivšeg, a za to može postojati više razloga. Nekada bivšeg pratimo na društvenim mrežama kako bi se uvjerili da nas više neće zvati u 5 ujutro kada se napije i da je našao curu, a nekada jer patimo za njima. No, mi `stalkamo` i simpatiju jer ipak čije lice će nam više uljepšati dan nego simpino?

Stišamo jačinu zvuka kada slušamo na slušalice kako bi uhvatile zanimljiv razgovor

Ovo se pogotovo odnosi na neku sočnu priču koju čujemo usput na školskom hodniku ili u tramvaju na putu kući. Bez obzira na to pričaju li neke osobe koje poznajemo o nekom koga znamo ili razgovaraju totalno nepoznate osobe, mi volimo nekada `baciti uho` i čuti o čemu pričaju. Znatiželjne smo i gotovo!

Nosimo istu odjeću dva dana za redom ako se nećemo družiti s istim ljudima

Ako smo se danas družile s BFF, a sutra idemo na ručak s rođacima, ponovno ćemo obući istu odjeću ako nam tako dobro stoji. Zašto ne iskoristiti dobru haljinu nekoliko puta za redom ako nije poprimila neugodan miris?

Pola sata tražimo dobru pozu za selfie

Vjerojatno negdje postoji djevojka koja izvadi mobitel, samo se ufotka i to je to – tu je savršeni selfie, ali ne i većina djevojaka! Većini nas treba neko vrijeme dok ne nađemo pravo svjetlo, kut i pozu za selfije pa tek ih onda okinemo nekoliko, a nakon sati premišljanja objavimo jedan. Da, tako to ide!

Rijetko kada peremo grudnjake

A ovo `rijetko kada` neke cure čak pretvore u `nikada` jer ponekad mislimo da se oni nikada ne zaprljaju. Osobito se ovo odnosi na zimu kada se i manje znojimo pa zaboravimo da bi grudnjake trebalo redovito prati, barem nakon tri nošenja. Baš zato često se dogodi da nosimo samo one koji su nam najdraži.

Kada nas iznenadi menga iskoristimo wc papir

Znamo biti i neodgovorne pa ne vodimo previše računa o tome kada će nam doći `oni dani u mjesecu`. Zato smo nepripremljene pa u `tajnom pretincu` nemamo ni uložaka niti tampona pa se moramo snaći. Naše snalaženje nije baš najbolje pa radimo s onim čim imamo, a to je najčešće s wc papirom. Nekada malo iskrvarimo i na gaćice i to nam je skroz u redu.

`Njušimo` same sebe

Dogodi se da nam dođe želja da osjetimo uistinu prirodni miris samih sebe pa se `njušimo`. Kada to radimo uglavnom jako udišemo vlastiti miris i u tome osjećamo neku vrstu zadovoljstva. Čudno, ali istinito.

Poruku simpatiji uređujemo nekoliko sati

Rijetko koja cura je odmah simpatiji bez razmišljanja poslala poruku jer za to treba cijela studija. Prvo treba dobro promisliti što napisati i kako odgovoriti, a da se postigne balans između `smiješnog` i `zavodljivog`. Istovremeno želimo biti Einstein, Shakespeare i femme fatale, a uglavnom na kraju sastavimo nešto skroz obično što u ostalom i prolazi.

Gledamo se u ogledalo dok plačemo

Naravno da se ne gledamo svaki put kada plačemo, ali barem jednom smo se gledale. To radimo kako bi vidjele kako izgledamo dok plačemo pa pokušavamo postići `plakalački stil` jer želimo izgledati dobro i dok plačemo. Malo blesavo, znamo – ali to radimo.

Poričemo da radimo išta od navedenog

Nećemo priznati da radimo bilo što s ove liste jer znamo da bismo ispale frikovi u tuđim očima i da bi nas drugi potajno osuđivali.

Pročitaj još...

Šššš - to svi radimo pod tušem, ali nećemo priznati

Foto: Shutterstock

curenaviketajneponašanje

Komentari

MandaFlasarka

MandaFlasarka

03.08.2020.

1.Stalkamo` bivšeg i simpatiju istovremeno
Ne 'stalkam' nikoga.

2.Stišamo jačinu zvuka kada slušamo na slušalice kako bi uhvatile zanimljiv razgovor
Rijetko kad slušam na slušalice i rijetko i nosim telefon sa sobom kad idem negdje. Ali da, kod kuće sam to napravila nekoliko puta.

3.Nosimo istu odjeću dva dana za redom ako se nećemo družiti s istim ljudima
Da, obučem iste hlače ili istu majicu ponekad bez obzira s kim se družim. Ako je čisto, kaj ima veze?

4.Pola sata tražimo dobru pozu za selfie
Jako rijetko uopće i slikam samu sebe, ali ne slikam se tako dugo. Vata hel?

5.Rijetko kada peremo grudnjake
Ne, dosta često, pogotovo preko ljeta.


6.Kada nas iznenadi menga iskoristimo wc papir
Ne.

7.`Njušimo` same sebe
Svi se njuše, vata hel?

8.Poruku simpatiji uređujemo nekoliko sati
Nemam simpatiju, ali i kad sam imala, nisam to radila.

9.Gledamo se u ogledalo dok plačemo
Jako rijetko plačem uopće (nikad pred drugim ljudima), ali da, ako se nađem u kupaonici, pogledam se. xd

10.Poričemo da radimo išta od navedenog
Ne, sve kaj sam rekla je istina. xd

Dina55

Dina55

04.08.2020.

Zasto te stvari nazivate "grozne", po cemu su grozne..

A koliko tek groznih stvari decki rade.. niste ni svjesni dok ne pocnete dijeliti dom s njime..

VolimZobenePahuljiceSaChiaSjemenkamaIVocem

VolimZobenePahuljiceSaChiaSjemenkamaIVocem

04.08.2020.

i sta je tu grozno? evo sta ja radim od navedenog, a nenavedeno nikad. Slikam se 30+ minuta, i sta je tu tak grozno?, rijetko perem grudnjake jer ih rijetko i nosim lol, njusim se jer sta je tu cudno, gledam se povremeno u ogledalo kad placem.

marija778

marija778

17.07.2021.

Pozdrav prijatelji, zovem se Marija Josip. Ja sam iz Sarajeva. Ovdje sam da bih prenio dobre vijesti potrebitima. Bila sam depresivna kad me supruga ostavila zbog drugog muškarca, jer sam tražio da prestanem raditi jer sam imao rak i slomio sam se. Oduzela mi je jedinu kćer, pa mi je jedina mogućnost bila umrijeti, pokušao sam je nazvati, ali ona me ignorirala, poslao sam joj SMS poruke i odjednom mi je odgovorila i rekla da je više ne zovem i ne šaljem, pa jednog dana Ući ću u kontakt sa svojim prijateljem na Facebooku i sve sam mu objasnio, a on mi je rekao da je i ranije imao iste probleme, upoznao me s čarolijom za magiju koja se zove Doktor Alaba, poslao mi svoj osobni e-mail i kontaktirao sam ga putem [ dralaba3000 @ gmail. com] i brzo mi je odgovorio, objasnio sam mu svoje probleme i rekao mi je da se ne brinem što je to učinio za toliko ljudi koji nikada nisu vjerovali u magiju, ali pogriješila sam što sam ga pokušala uvjeriti 24 sata da baci magiju i izliječi me raka i našao mi bolji posao i odjednom mi je poslao lijekove za svoju bolest, uzimala sam ih samo 2 dana i bila sam slobodna. Sutradan nisam mogao vjerovati svojim očima, netko je pokucao na moja vrata i taj dan nisam nikoga očekivao, odjednom sam to plakala moja supruga i nisam to mogla podnijeti, molila sam i tražila oproštenje, odmah sam dobio poziv iz moje tvrtke u kojoj sam godinama radio i unaprijeđen sam na mjesto direktora paragonske tvrtke u SAD-u, molim vas pomozite mi zahvaliti dr. Alabi na obnovi svega što sam prije izgubio, možete ga kontaktirati i putem whatsappa / viber sa svojim brojem telefona: +2349039885856.

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.019
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!