1

Postoje neka ponašanja koja se smatra da su baš ženska, kao i neka koja se gledaju kao muška, ali tko kaže da dečki ne mogu uživaju u romantičnim komedijama ili ispijanju šarenih koktela – samo teško da će ti to baš svaki od njih lako priznati.


Mogu se dečki praviti da su macho muškarci koliko god žele, ali to i dalje ne znači da povremeno neće uživati u nekim aktivnostima koje teško da će ikada priznati pred ostatkom svoje muške ekipe – jer znaju da će ga zezati do...pa zauvijek. Neće svaki dečko voljeti svaku od ovih stvari, ali većina njih povremeno voli uživati u ovim aktivnostima koje se inače doživljavaju kao tipične ženske. O kojih se 9 radi, pogledaj u nastavku...

Brijanje različitih dijelova tijela


Foto: Albina Gavrilovic / Shutterstock

Osim brijanja brade, dečki će skraćivati dlačice i na raznim drugim dijelovima tijela, od onih ispod ruke, na rukama do dlačica na prsima. Što nije ništa toliko loše, jer nekada čak i može pomoći, primjerice ako se netko puno znoji – ali neće baš svatko od njih pred drugima otvoreno priznati da to radi i koliko redovito to radi.

dečkiženskaste stvariu tajnosti

Komentari

24.05.2021.

uzass tako turnoffffff

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

35.515
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!