0

Internet je pun gluposti, pogotovo stranice gdje se mogu kupiti najrazličitije stvari,  neke od najpopularnijih su Wish, eBay, Amazon i slično. Na njima se kriju takve gluposti kakve ne možete ni zamisliti, ali iako se čine beskorisne, super su korisne.


Iako si čine toliko logične, nikada nam ne bi palo na pamet otvoriti neki web shop i upisati u tražilicu taj proizvod. Jer tko bi pomislio da tako nešto uopće postoji! Sve nam ovo zapravo ne treba, ali je fora i čini se da bi nam u nekoj mjeri moglo olakšati život pa kako ih onda ne bismo imali potrebu naručiti. Pronašli  na Amazonu 10 takvih totalno beskorisnih stvarčica koje su zapravo korisne. O kojima se sve radi, pogledaj u nastavku.

Lokot za sladoled


Foto: Amazon / Screenshot

Prvi proizvod koji nam je upao u oko, a totalno ga opisuju riječi \'šašava i beskorisno, ali ipak korisno\' je lokot za sladoled. Ovo je baš lokot za točno određen sladoled – Ben & Jerry, ali ako pronađeš posudicu koja je iste veličine kao i lokot možeš ga staviti i na nju. Kao i na svakom lokotu, namjestiš pin i nitko drugi ne može do tvog sladoleda ako ne zna pin. Nema više situacija da ti brat ili sestra pojedu nešto dok ne gledaš.

online shoppingamazonbeskorisne stvariglupostizanimljivo

36.215
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!