1

Iako nikada ne znaš! Možda si baš talent u jedenju tjestenine i možeš se s tim uspjehom upisati u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda! Sve su ovo svakodnevne stvari koje većina ljudi redovito radi, a ne bi nikada niti pomislili da nas mogu toliko proslaviti.


Za postavljanje nekih svjetskih rekorda trebaš imati neke posebne sposobnosti, talent ili se posvetiti cilju godinama. S ovima to nije slučaj. Postoji cijela jedna skupina rekorda koji su toliko jednostavni da se čini kao da ih svatko može napraviti jer su to aktivnosti koje su nam dobro poznate i koje svi radimo. Možda ne možeš trčati brže od Usaina Bolta, ali tko kaže da ne možeš popiti čašu vode brže od one osobe koja je taj rekord postavila? Ovo je top 10 naizgled jednostavnih rekorda koje bi u teoriji mogla srušiti bilo koja osoba i to bez ikakvog posebnog treninga ili posebnih sposobnosti. O kojim se sve rekordima radi i kako ih možeš srušiti, pogledaj u nastavku.

1.Ispijanje vode


Foto: Krakenimages.com / Shutterstock

Pijemo vodu svaki dan, koliko to teško stvarno može biti izvesti brzo? Za popiti 500 mililitara vode u prosjeku treba ljudima oko 5 sekundi ako se stvarno žure i žele popiti što brže, a osoba koja sada drži taj rekord, Tim Cocker, uspio je tu količinu vode popiti u manje od 2 sekunde, točnije u 1.75 sekundu. Natoči si čašu vode i vidi koliko tebi treba.

guinnesova knjiga rekordarekordijednostavni

Komentari

Ing_rid

Ing_rid

11.05.2021.

2.ja bi od straha vrisnila da heri styles stane kraj mene😂ljigav tip
A i vrisnem 100%vise od ove ahaha

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

35.094
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!