0

U kineskoj i hinduističkoj astrologiji se vjeruje da madeži na našem tijelu mogu otkriti puno više o osobnosti osobe nego što to mislimo. Sve samo ovisi o tome na kojem dijelu tijela ili lica ti imaš madež.


Samo na licu madež može biti na nekoliko različitih mjesta, a tu je još i ostatak cijelog tijela! Postoje ljudi koji nemaju madeža, samo njih nekoliko, ali ima i onih koji ih imaju po različitim dijelovima tijela. Postoje mali madeži koji više izgledaju kao smeđe točkice, ali i oni veći koji se dobro vide. Gdje ti imaš takve veće madeže? Potraži u nastavku dio tijela na kojem ih ti imaš i pogledaj što to govori o tebi i tvom karakteru.

Madež na obrazu


Foto: ivan_kislitsin / Shutterstock

Oni koji imaju madež na čelu su po ovom vjerovanju iskrene osobe, osjetljive i pomalo sramežljive. Međutim, kada situacija tako zahtjeva, pretvorit će se u neustrašive vođe. Dodatna značenja se odnose na to na kojem je obrazu madež. \\r\\nAko ti je na lijevom obrazu onda o tebi govori i da si nekada pomalo arogantna osoba, ili se barem samo tako činiš drugima. \\r\\nAko je s desne strane onda govori da si osoba koja uvijek brine o drugima i ona koja će tuđu sreću staviti ispred svoje.

madežosobnostkarakteristiketijelo

36.210
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!