0

U kineskoj i hinduističkoj astrologiji se vjeruje da madeži na našem tijelu mogu otkriti puno više o osobnosti osobe nego što to mislimo. Sve samo ovisi o tome na kojem dijelu tijela ili lica ti imaš madež.


Samo na licu madež može biti na nekoliko različitih mjesta, a tu je još i ostatak cijelog tijela! Postoje ljudi koji nemaju madeža, samo njih nekoliko, ali ima i onih koji ih imaju po različitim dijelovima tijela. Postoje mali madeži koji više izgledaju kao smeđe točkice, ali i oni veći koji se dobro vide. Gdje ti imaš takve veće madeže? Potraži u nastavku dio tijela na kojem ih ti imaš i pogledaj što to govori o tebi i tvom karakteru.

Madež na čelu


Foto: pedphoto36pm / Shutterstock

Madeži na čelu su tako znak uspjeha i napretka, a što dodatno znače, ovisi o tome gdje se točno na čelu nalaze. \\r\\nAko ti je madež na lijevoj strani čela to znači da baš i nemaš sreće u životu i da ćeš nekada morati raditi puno više i puno marljivije da ostvariš neki uspjeh. \\r\\nAko je madež na sredini čela to znači da si mudra osoba i da imaš veće šanse za pronaći pravu ljubav u svom životu. \\r\\nAko ti je pak madež na desnoj strani čela onda to govori da si odlično društvo, bilo u poslovnom smislu ili kao prijatelj ili cura/dečko.

madežosobnostkarakteristiketijelo

36.236
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!