0

Traženje značenja o tome koliko mu je stalo do tebe i koliko vašu veza shvaća ozbiljnom nije ništa neobično, svi to radimo, a jedna od stvari koja može reći nešto o vama je način na koji se držite za ruke – bilo kada idete negdje, kada gledate film ili u nekoj skroz drugoj situaciji.


Fizička bliskost i fizički dodiri su važni u vezama, oni mogu pomoći da se osjećate bliže toj osobi, ali i njihov nedostatak može prouzročiti probleme i sve veće udaljavanje. Jedan od načina fizičke bliskosti je držanje za ruke. Ovo se čini kao mala gesta, ali psiholozi tvrde da je ovo najvažniji način komuniciranja emocija fizički. Sjeti se samo koliko je bilo uzbudljivo i koliko te sigurno razveselilo kada te dečko prvi put primio za ruku, jer to je ipak značilo u tom trenu nešto više. Kako se ti i tvoj dečko držite za ruke? Potraži u nastavku način koji vam je najčešći i saznaj što on znači...

2.Stavi obje ruke na tvoju kada sjedite


Foto: fizkes / Shutterstock

Ovaj se način možda čini kao način na koji će te držati za ruku baka ili kako se drže stari ljudi, ali nije neobično da kada negdje sjedite, jednom rukom da te dečko drži za ruku, a drugom obgrli tvoju ruku i s gornje strane. Jedan je od rjeđih načina držanja za ruke, ali se događa. Pokazuje da želi što više kontakta s tobom, ali i da mu je jako stalo do tebe i da si mu draga. Želi ti pokazati da je tu za tebe i da možeš računati na njega.

držanje za rukeparvezaznačenje

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.006
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!