0

Traženje značenja o tome koliko mu je stalo do tebe i koliko vašu veza shvaća ozbiljnom nije ništa neobično, svi to radimo, a jedna od stvari koja može reći nešto o vama je način na koji se držite za ruke – bilo kada idete negdje, kada gledate film ili u nekoj skroz drugoj situaciji.


Fizička bliskost i fizički dodiri su važni u vezama, oni mogu pomoći da se osjećate bliže toj osobi, ali i njihov nedostatak može prouzročiti probleme i sve veće udaljavanje. Jedan od načina fizičke bliskosti je držanje za ruke. Ovo se čini kao mala gesta, ali psiholozi tvrde da je ovo najvažniji način komuniciranja emocija fizički. Sjeti se samo koliko je bilo uzbudljivo i koliko te sigurno razveselilo kada te dečko prvi put primio za ruku, jer to je ipak značilo u tom trenu nešto više. Kako se ti i tvoj dečko držite za ruke? Potraži u nastavku način koji vam je najčešći i saznaj što on znači...

1.Držite se na način da su vam prsti samo lagano isprepleteni


Foto: Strawberry Mood / Shutterstock

Ovo se može činiti kao dosta nevažno i kao da ne znači ništa, ali prevarili biste se. Na ovaj će se način najčešće držati novi parovi ili neki koji još nisu definirali što su i gdje se još stvaraju konekcije. Na ovaj način pokazujete da se sviđate jedno drugom i da ste spremni za nešto više, za sljedeći korak. Držanje za ruke gdje su vam samo prsti lagano isprepleteni je slatko, na ovaj način tvoj dečko želi svima jasno dati do znanja da si ti njegova.

držanje za rukeparvezaznačenje

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.005
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!