0

Svi mi imamo onu preeezgodnu frendicu u društvu koja nikako ne može naći dečka. S obzirom na to da dečki najviše pažnje posvećuju upravo fizičkom izgledu, kako je moguće da su najzgodnije cure uvijek solo?

Postavlja se pitanje: znači li to da s njom nešto nije u redu ili? Ne, to ne znači da je ova cura rospija ni da je totalna čudakinja koja od sebe otjera baš svakog dečka koji joj priđe. Evo zašto zgodna cura najčešće nema dečka...

1. Čeka nešto posebno
Njoj nije glavni cilj naći bilo kakvog dečka, ona čeka onog pravog s kojim će započeti vezu. Ona si može priuštiti da bude izbirljiva, bez straha da zbog toga nikad neće naći dečka.

via GIPHY2. Zadovoljna je sama sa sobom
Ona je nezavisna i samopouzdana cura koja vjeruje u sebe. Zna što zaslužuje i svjesna je svojih kvaliteta. Neće se zadovoljiti s bilo čim, a dovoljno je sigurna u sebe da zna da se isplati čekati 'onog pravog'.

3. Svi pretpostavljaju da već ima dečka
S obzirom na to da je super zgodna, mnogi dečki ne žele riskirati pa doživjeti gadno blamiranje. Čak je i njima teško vjerovati da takva cura nema dečka.

via GIPHY4. Dečki nisu dovoljno hrabri da joj priđu
Oni dobri dečki previše su sramežljivi i nesigurni da bi prišli zgodnoj curi, uvijek će prije prići onoj koja baš i ne izgleda kao model. Zašto? Pa prvenstveno zbog toga jer postoje puuuuno manje šanse da budu odbijeni. Zgodnim curama usude se prići samo umišljeni dečki koji im se ionako neće svidjeti.

5. Ne nedostaje joj muške pažnje
Njoj ne treba dečko samo da bi zadovoljila svoju želju za muškom pažnjom. Ona ima dovoljno dečkiju oko sebe i nema potrebe da svoje slobodno vrijeme baca na dečke koji joj se ni pošteno ne sviđaju. Uvijek će se radije posvetiti svojim frendicama i frendovima.

via GIPHY6. Traženje dečka joj nije prioritet
Ona ne treba dečka da bi si 'digla cijenu' i na taj način vratila samopouzdanje. Njoj dečko nije prioritet, već samo netko tko će doći kad za to bude pravo vrijeme. Do onda će se zabavljati i samo uživati - i to bez dečka. :)

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Jesi li i ti jedna od njih? 15 najčešćih tipova single cura koje poznajemo

Muke slobodnih cura: 10 glupih rečenica koje nerviraju svaku single curu

Single cure su sretnije od onih u vezi?! Istraživanje je pokazalo nešto što nas je začudilo

36.486
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!