3

Što bismo dali da naši roditelji žele ispričati svaki naš izostanak kada se ne pripremimo za ispit, kada smo umorni ili nam se jednostavno ne da sjediti u školskim klupama!

Iako su rijetki, takvi roditelji postoje – jedan tata postao je hit na internetu nakon što je dao prilično originalnu ispričnicu za izostanak iz škole. Simon Morgan tvrdi da je mnogo važnije djeci pružiti iskustva, a ne stvari stoga nerijetko putuje s obitelji. Kada je dobio priliku povesti 15-godišnjeg sina na putovanje života, nije dvaput razmišljao, ali ni javio u školu o svojim planovima. Ubrzo je dobio poruku od razrednice, no imao je spreman 'odgovor' – iskren, jednostavan i bez puno okolišanja:Nismo sigurni da je njegova 'ispričnica' oduševila razrednicu, ali je zadobio simpatije korisnika interneta. 'Za putovanje smo saznali dan ranije pa nismo imali vremena planirati. Znam da sam trebao javiti u školu, ali oni često ne odobravaju ovakve izostanke pa sam odlučio riskirati' objasnio je neobični otac.

Kako poruke pokazuju, ovo nije prvi put da je Simon bio kreativan kada se radi o školskim ispričnicama:Što kažete – smiješno ili neozbiljno?

I.N.
Pročitajte još:

Sto godina stara školska ispričnica: 'U polju izrezao noge pa nije mogao u školu'

Kako se izvući: najčešći izgovori tinejdžera kada im se ne da u školu

To volimo čuti: 10 najboljih stvari koje vaša učiteljica može izgovoriti

IspričnicaIzostanakTataSin

Komentari

01.04.2016.

i smiješno i neozbiljno

01.04.2016.

Hahaha kreativan mu je tata. Putovanje ce pamtiti cijeli zivot i to ce mu biti super iskustvo, a tih par dana u skoli moze nadoknaditi. Putovanja su jako vrijedna.

02.04.2016.

okej za putovanje, al ovi ostali su retardirani

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

34.694
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!