1

Prošli tjedan WhatsApp omogućio je korisnicima da znaju kada je netko zaista pročitao njihovu poruku, ali čini se da nisu svi oduševljeni tim potezom.

Zato su neki odmah smislili način kako izbjeći 'plave kvačice' koje otkrivaju kada ste pročitali nečiju poruku. Možda djeluje malo komplicirano, ali sigurni smo da će nekima dobro doći.

1. Kada dobijete poruku, ne otvarajte je
2. Isključite mobilni internet i Wi-Fi

3. Otvorite WhatsApp i pročitajte poruku
4. Zatvorite aplikaciju, a potom ponovno uključite Internet

Nakon što ste ovo učinili, na mobitelu osobe koja vam je poslala poruku ne bi se trebala pojaviti plava kvačica koja znači da ste je pročitali.

S obzirom na informacije koje se šire internetom, možda ovo i nećete morati raditi. Naime, WhatsApp bi prema tim informacijama u jednoj od kasnijih verzija trebao omogućiti korisnicima isključivanje te opcije.

Foto: Flickr
Izvor: Jutarnjilist

I.N.

Komentari

12.11.2014.

Koja glupost hahah,pa ovako ce raditi sa sve i jednom aplikacijom,jer kad ugasis internet ne posalje se serveru da si otvorio poruku te samim time se ni ne proslijedi posiljatelju, a posto poruke ostaju kesirane u mobitelu mozes ih vidjeti offline, kao i fb i viber i ostale pm,doduse viber ima opciju tu vec ja mislim..taman posla gasiti i paliti wi-fi uvijek..

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

Prati nas na Instagramu

33.498
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!