3

Nisu teške niti nemoguće i možeš ovako pozirati gdje god da ćeš se ovo ljeto nalaziti. Vole ih poznata influencerice i celebovi, a lako ćeš ih usavršiti i ti! Za neke će ti trebati malo više samopouzdanja, ali nekoliko će ih sigurno biti baš za tebe.


Ako često objavljuješ fotke na Instagramu, kad tad ćeš se naći u situaciji da nemaš više ideja gdje fotkati i kako uopće sebe fotkati. Želiš objaviti neku kul fotku da pokažeš novu frizuru, novu ljetnu haljinu ili jednostavno želiš pokazati sebe, ali kako pozirati? Umjesto da nabaciš još jednom istu pozu kakvu uvijek imaš, ovo ljeto isprobaj neke nove. Prošli smo ti put dali ideje za lokacije na kojima se možeš fotkati u članku 'Ne znaš više gdje se fotkati za Instagram? Ovih 8 lokacija ima i kod tebe, a izgledaju top', a sada ti donosimo 10 poza koje možeš isprobati sljedeći put. O kojima se radi, pogledaj u nastavku...

2.Ogledalo u vrtu/na terasi/na krovu/na balkonu


Foto: slakipalaki / Instagram

Još jedna popularna ideja koja je idealna za ljetne tople dane je da neko ogledalo koje imaš, izneseš negdje van i poslikaš sebe u ogledalu. Selfi u ogledalu na novoj razini! Možeš ili ogledalo nasloniti na nešto ili ga skroz polegnuti na tlo, isprobaj sve varijante.

pozepoziranjefotkanjeinstagram

36.210
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!