0

Nekada smo paranoični bez razloga i ne možemo si pomoći, a upravo su ove situacije najbolji prikaz toga da se zabrinjavamo oko gluposti. Pa ipak, iako znamo da su ovi strahovi pomalo šašavi i dalje ćemo sve ove stvari raditi – za svaki slučaj.


Svatko ima neke stvari kojih se boji i na koje će pretjerano reagirati, nekada to ima veze s nečim ružnim što nam se dogodilo prije, a ima i onih strahova za koje nemamo logično objašnjenje. Jednostavno ih se bojimo. Ovo su paranoje koje su zajedničke velikom broju ljudi, pogotovo djevojkama. Iako su i to strahovi, nisu toliko ozbiljni, više su smiješni i najčešće nisu realistični, samo su plod naše mašte. Ali i dalje se svaki put plašimo tih situacija. O kojima se sve radi, pogledaj u nastavku.

1.Strah da nismo uključili alarm pa prije spavanja provjerimo još 5 puta


Foto: Ana Blazic Pavlovic / Shutterstock

Iako znamo da smo uključili alarm, u glavi nam se javlja glasić – ali što ako nisi. I onda po tko zna koji put idemo provjeriti jesmo li stvarno uključili alarm i je li dobro vrijeme. Kod nekih ovo može ići toliko daleko da će uključiti alarme na različitim uređajima, kako bi bili sigurni da će barem jedna od njih zvoniti ujutro.

paranojestrahovizabavnosmiješno

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.006
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!