0

Čuli smo i vidjeli svakakvih gluposti na internetu, ali pitamo se je li ovo najveća? Da vas ne držimo previše u neizvjesnosti, američki izumitelj dr. Daniel Dopps patentirao je ljepilo za vaginu. Da, dobro ste pročitali – ljepilo za vaginu.

Funkcionira poput običnog ljepila u sticku kojim se umjesto papira lijepe stidne usne i zadržava se menstrualna krv za vrijeme menge u tijelu do trenutka kada žena treba mokriti.'To je prirodni spoj amino kiselina i ulja u formi ruža kojim se mažu vaginalne usne i pritom lijepi kako bi se zadržala menstrualna krv i urin u vestibuli iznad nje, gdje se nalaze vaginalni otvor i urinarni izlaz.', napisao je na svojem LinkedIn profilu.

'Ljepilo se rastvara s urinom, tj. pri obavljanju male nužde, a sva zadržana tekućina u tijelu izlazi van. Probajte razmišljati o tome kao da trenirate mjesečnicu - sve je čišće, zdravije, sigurnije i smanjuje se rizik od infekcija'
, pojasnio je svoj izum. Iako njemu to zvuči skroz cool, cure (ali i dečki) diljem svijeta žešće su ga počeli hejtati jer sve skupa jednostavno zvuči grozno.  U jednom je statusu to probao objasniti da je to kao onaj osjećaj kad se ujutro probudimo sa zalijepljenim usnicama – to ne boli, a čim malo navlažimo usta slinom one se rastvore. Mi ipak kažemo – ne, hvala!

Foto: Twitter/Facebook

I.I.

Pročitajte još:

Pomogni i ti njemu: Zašto moraš pričati s dečkom o mengi i PMS-u

Evo kako izgleda kada roditelji djeci objašnjavaju što je menga

Što svaka cura treba znati o testu za trudnoću?ljepilovaginamenga

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.018
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!